icon

PMS symptómy alebo príznaky tehotenstva

mamina123321
3. máj 2025

Ahojte žienky, prosím vás s priateľom sa snažíme o druhé bábätko. Chcem sa len spýtať, pred týždňom sme mali pohlavný styk, mala som plodne dni, o týždeň mám mať MS. Ide o to, že ma bolia prsia ako pred MS a taktiež ma občas boli v podbrušku ako keď mám dostať mrchu. Je možné že by sa to podarilo aj napriek tomu že mám PMS symptómy ? Som z toho vážne nervózna, strašne dúfam že sa podarilo len toto ma trochu stresuje či naozaj tá mrcha nepríde … mali ste to niektorá a nakoniec ste aj tak boli tehu? Ďakujem …
P.S.jedno dieťa síce mám no otehotnela som mladá a nepamätám si ako som to mala vtedy … preto sa pýtam 🫣

stellarstar
3. máj 2025

Ťažko povedať, ale týždeň po styku nebudeš mat tt príznaky

mamina123321
autor
3. máj 2025
@stellarstar

Ťažko povedať, ale týždeň po styku nebudeš mat tt príznaky

@stellarstar s tým počítam, no skôr ma zaujima že aj keď mám príznaky PMS či je možné že by som aj napriek tomu mohla byť tehu

stellarstar
3. máj 2025
@mamina123321

@stellarstar s tým počítam, no skôr ma zaujima že aj keď mám príznaky PMS či je možné že by som aj napriek tomu mohla byť tehu

@mamina123321 50/50 na toto ti nik na 100% neda odpoved. Treba počkať do ms

nika_val
3. máj 2025
@mamina123321

@mamina123321 ahoj, ja som mala úplne klasické pms ako pred každou inou menštruáciou (bolesť pŕs, bolesť krížov, nafúknutá,...) dokonca deň pred očakávanou ms (čo bolo u mňa na 11 deň od presne odsledovanej ovulácie) som mala špinenie a vravela som partnerovi že ďalší mesiac nič že už mi začínajú moje dni.. a nakoniec v deň očakávanej ms netuším čo ma ráno napadlo urobiť si test (vážne som bola v tom že už mi tá ms začína) a boli tam 2 čiarky (jasné 2 čiarky žiadny duch) 🙂
Takže áno je možné že aj keď máš úplne klasické pms tak môžeš byť tehotná. Nie sú to tehotenské príznaky, po pár dňoch meškania mi tieto pms príznaky úplne odzneli a až potom neskôr zase začali už tehotenské

selena_luna
3. máj 2025

Praveze skore priznaky tehotenstva su casto takmer totozne s pms, nikto ti teda teraz nepovie ci to vyslo, alebo nevyslo. Musis len pockat.