Príznak tehotenstva

7. sep 2022

Ahojte viem že otázka jak keby som škôlkárka a že ich tu je milión a samozrejme že nemáte veštecké gule len sa chcem spýtať či ste to vy napríklad zažili. S manželom sme mali styk 30.8. a 31.8. mali sme styk viac krát takže to dal do mňa asi 3-4 krát, (je mi to nepríjemne takto písať ale inak by sme sa nepochopili 😄) a ďalšiu noc toho 31.8. asi tiež tak. Snažíme sa o ďalšie bábätko tak aby ste si nemysleli že to robíme len tak, zatiaľ sa nám nepodarilo snažíme sa chvíľku asi 5 mesiacov a ešte nič 😊 30.teho a 31. Som mala plodne dni podľa aplikácie, menštruáciu mám dostať 14.9. Pri malej som mala ako prvý príznak strašne bolestivé prsia neskutočne ako keby mi horeli, a teraz pociťujem také mierne bolesti v prsiach keď sa ich dotknem také citlivé a mierna bolesť a mám také napätie v podbrušku. Môže to byt ako jedným z príznakov tehotenstva tak skoro ? Zažili ste také niečo aj vy ? Že by mohli príznaky nastúpiť takto ?

pondelok01
7. sep 2022

Aktualne vsetky priznaky ti robi stupajuci progesteron, urcite este nie hcg. Ci je to pms alebo zacinajuce tehotenstvo ti v danej chvili nepovie naozaj nik, ostava len cakat.

3petka
7. sep 2022

No ja som mala citlivé prsia vždy pred ms. Keď Som bola tehotná tak prsia má začali pilier tak týždeň od pozitívneho testu..

michaela9430
7. sep 2022

To vážne sa riadiš podľa aplikácie?to co je ja nezmysel

ls56
7. sep 2022

A neni to jedno? Ved kazda zena sme ina. Janka mohla mat bolestive prsia a Zuzka zase nie. Och,ved pockaj na MS a uvidis.

lenik98
7. sep 2022

Podla mna, tie priznaky moze robit psychika. Je to strasne skoro

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre