Po akej dobe je možné zistiť tehotenstvo po uhniezdení?
ahojte baby možno je to blbá otázka ale chcem sa opýtať po akej dobe od uhniezdenia je možné zistiť tehotenstvo ultrazvukom??poslednú ms som mala 27.11.2014 u dr som bola 13.1.2015 ale ešte nebolo nič vidno a povedal že mám prísť za 2 týždne ale včera večer a dnes doobeda som mala sem tam také bledo ružové špinenie ale len keď som sa utrela tak neviem či by mohlo byť zajtra niečo vidno ale asi skôr nie ako ano čo myslíte? dakujem za odpovede
@somtoja13 ahoj takže tehu to nie je takže to istí vyvolávačka :( ano robila som si aj testy ale každý jeden vyšiel negatívny..je ale pravda že od vysadenia hak som mala s cyklom dosť velké problémy len ma mrzí že tie čo deti ani nechcú ich majú ani nevedia ako a tie čo po nich túžia majú problémy alebo ich ani nemôžu mať ale čo už ide sa ďalej
@silvia662 To mi je ľúto že to takto dopadlo.Ale neboj ono to príde. Je to nefer ako píšeš že niektoré si nevedia vážiť to čo majú. Mám dokonca známu čo sa už 2 krát nechala na diske zbuchnuť a dala si obe zobrať. A ešte povedala že ako fajn že bola že anesteziolog bol fešák. No a teba by aj porazilo . Držím palce aby ti to vyšlo. 🙂 😉
@silvia662 aj tak tomu nerozumiem. .aj ja som mala nepravidelný cyklus ale povedala som mu že chceme dieťa a začali mi hneď robiť vyšetrenia či je všetko ok ( samozrejme aj cyklus kontroloval) nakoniec sme zistili že som mala divoko ovulku, dal mi lieky a hneď som ostala tehotná. Určite by som na tvojom mieste keď teda chcete detičky buď zmenila lekára alebo sa s ním ešte raz porozprávať a dohodnúť na inej liečbe ako antikoncepciou

@somtoja13 aj tebe🙂