icon

Po akom čase sa dá zistiť, či som tehotná?

danusch
7. mar 2012

mam 9 mesacneho syna a neviem... hmmm... moze tomu byt asi 5 dni a boli ma prsia a beham doma s manzelom nervozna ... co myslite da sa uz urobit tehotensky test ? dakujem

enusamt
18. sep 2016

nič si z toho nerobte... buď si niekto robí srandu alebo je to cudzinka neovládajúca jazyk

jaja902
26. sep 2016

Čo myslíte som niesom či sa mi mato druhá ciarka?

enusamt
26. sep 2016

@jaja902 ved ta ciarka krici 🙂 to je starsi test? Ked je taky zazltnuty

sibalka21
26. sep 2016

@jaja902 bohuzial toto je cisty kanalik, je strasne tenka a pride mi zlta ta ciarka

sibalka21
26. sep 2016

@enusamt mam pocit ze je zazltnuty prave preto ze pouzila si prilis vela mocu a tym padom sa pretlacit kanalik, ciarka je prilis tenka

jaja902
26. sep 2016

Nieje starší len to skresľuje foťák na žlto alebo som fakt použila moc mocu

lbdavidka
27. sep 2016

Môj sa do mňa urobil a chceme dieťa len stále to zomňa vyjde môže byť že tam aj tak ostane dačo?

adusko123456
27. sep 2016

@lbdavidka to fakt taka otázka? Ved z každej nás to ide von, iba ak si zalepis lepiacou páskou. Už ako fakt co čakáš na takúto hlúpu otázku. Si robíš srandu?

sibalka21
28. sep 2016

@lbdavidka :D :D :D nic viac sa k tomu neda napisat :D

enusamt
28. sep 2016

@lbdavidka ty uz nic do seba nedavaj... Sak pred 2 tyzdnami si mala ovu.... Teraz by si mala skor testovat

janka2435
28. sep 2016

Chcela by som sa vas spytat, nie som zatial mama. Ale asi pred mesiacom som mala s priatelom sex, a v nedelu som mala mat menzes ale neprisiel a je uz pomaly stvrtok a bojim sa. Lebo ja tehotna este nechcem byt. Lenze pobolieva ma brucho mam aj cudne pocity v nom a neviem ci je tom menzesom ze pride alebo nieco ine prosim poradte mi nejako. 🙂

enusamt
29. sep 2016

@janka2435 radit sa da az potom, ked si spravis test... Na zaklade vysledku... Ak negativ,tak mozno len telo trochu strajkuje a rozbehne sa to potom. Alebo vyvolavacka... Ale ak pozitiv,tak jedine zagratulovat a poradit debatu hlavne s priatelom 🙂

sibalka21
29. sep 2016

@janka2435 no treba si spravit test, nemame odkial vediet ci si tehotna alebo nie ked sama si si ani test nespravila

enusamt
30. sep 2016

@janka2435 ahoj, ako to dopadlo? 🙂

janka2435
1. okt 2016

@enusamt este nijako v pondelok idem ku gynekologicke a uvidim co mi povie lebo priatel nekupil test. Tak to uz necham na doktorku 🙂 ale naozaj dufam ze nebudem tehotna lebo ja na to nie som pripravena

jaja902
2. okt 2016

Čo by ja zato dala

lbdavidka
9. okt 2016

Ahojte ja by som sa chcela opytat mám kŕče pod brusku už 7 dní A som aj unavená ale test negatív mám ešte počkať ? A urobiť test neskôr

lavinis
9. okt 2016

@lbdavidka no závisí, či tiuž mešká menzes. aby tie kŕče v podbrušku neboli nejaký iný gynekologický problém, treba ísť k lekárovi.

lbdavidka
9. okt 2016

Né ešte mám ďaleko A S priateľom sme mali né chránené A dal do mňa za každým

sibalka21
9. okt 2016

@lbdavidka test az ked ti bude meskat, naco si robis ked mat este daleko do MS??? Kolko mas este do kramov?

lbdavidka
9. okt 2016

@sibalka21 14 dní ešte jem taká som unavená viac sladké do mňa ide aj pozerám A zrazu slza mi vyšla snažíme sa už dlho len teraz sme spolu neboli lebo môj musí chodiť na západ kvôli práci dakedy A keď prišiel tak som mu to povedala čo všetko sa deje tak mi chceme len dúfam že to vyšlo

sibalka21
9. okt 2016

@lbdavidka no tak to ta sklamem, ale je veeelmi pravdepodobne ze mas len ovulaciu, preto tie bolesti aj unava, kedze mas este 14 dni do ms.... Test si budes robit zbytocne, pockaj ci bude meskat

lavinis
9. okt 2016

@lbdavidka no tak ak máš kŕče v podbrušku, šup k lekárovi, tu ti nikto nevyveští, či si tehotná, alebo nie. môže to byť hocičo. Teda, ak to je niečo bolestivé. Na tehotenské príznaky ako chute a únava je ešte skoro.

nivea777
9. okt 2016

@lbdavidka ak mas krce v podbrusku a si 14 dni do MS tak su to pravdepodobne ovulacne krce..aj ja som to mavala

lbdavidka
9. okt 2016

@nivea777 A otehotnela si dakedy ?

nivea777
9. okt 2016

@lbdavidka preco ta to zaujima? to nema nic spolocne s tym ze bolesti v podbrusku byvaju prejavom ovulacie.. taktiez aj ovulacne spinenie,krvacanie a hlien

lbdavidka
9. okt 2016

Dobré po hoen som sa opitál spoko 😂😂uvidíme no ako A čo ale 14 dní pred menštruáciou ? To máš 2 tizden že😂😂

nivea777
9. okt 2016

@lbdavidka 14 dni pred MS si v strede cyklu a vtedy cca by mala byt ovulacia.. ak ju nemavas posunut

lbdavidka
9. okt 2016

@nivea777 tak teraz ju mám

sibalka21
9. okt 2016

@lbdavidka ved to sa ti snazime cely cas povedat... mas ovulaciu, niesi tehotna