Po akom čase sa dá zistiť, či som tehotná?
mam 9 mesacneho syna a neviem... hmmm... moze tomu byt asi 5 dni a boli ma prsia a beham doma s manzelom nervozna ... co myslite da sa uz urobit tehotensky test ? dakujem
Nieje starší len to skresľuje foťák na žlto alebo som fakt použila moc mocu
Môj sa do mňa urobil a chceme dieťa len stále to zomňa vyjde môže byť že tam aj tak ostane dačo?
@lbdavidka to fakt taka otázka? Ved z každej nás to ide von, iba ak si zalepis lepiacou páskou. Už ako fakt co čakáš na takúto hlúpu otázku. Si robíš srandu?
Chcela by som sa vas spytat, nie som zatial mama. Ale asi pred mesiacom som mala s priatelom sex, a v nedelu som mala mat menzes ale neprisiel a je uz pomaly stvrtok a bojim sa. Lebo ja tehotna este nechcem byt. Lenze pobolieva ma brucho mam aj cudne pocity v nom a neviem ci je tom menzesom ze pride alebo nieco ine prosim poradte mi nejako. 🙂
Čo by ja zato dala
Ahojte ja by som sa chcela opytat mám kŕče pod brusku už 7 dní A som aj unavená ale test negatív mám ešte počkať ? A urobiť test neskôr
Né ešte mám ďaleko A S priateľom sme mali né chránené A dal do mňa za každým
@sibalka21 14 dní ešte jem taká som unavená viac sladké do mňa ide aj pozerám A zrazu slza mi vyšla snažíme sa už dlho len teraz sme spolu neboli lebo môj musí chodiť na západ kvôli práci dakedy A keď prišiel tak som mu to povedala čo všetko sa deje tak mi chceme len dúfam že to vyšlo
Dobré po hoen som sa opitál spoko 😂😂uvidíme no ako A čo ale 14 dní pred menštruáciou ? To máš 2 tizden že😂😂

nič si z toho nerobte... buď si niekto robí srandu alebo je to cudzinka neovládajúca jazyk