Po akom čase sa dá zistiť, či som tehotná?
mam 9 mesacneho syna a neviem... hmmm... moze tomu byt asi 5 dni a boli ma prsia a beham doma s manzelom nervozna ... co myslite da sa uz urobit tehotensky test ? dakujem
Dobry den potrebovala by som poradit. Velmi by sme chceli babatko cez plodne dni sme mali sex vcera som mala dostat menstruaciu a zatial neprisla. Pred chvilou som sa testovala a test vysiel negativne. Mam bolesti v podbrusku - pichanie nie ako pri menstruacii, nevolnost ale nezvraciam, bolesti v oblasti krizov a obcasne pichanie v prsiach. Je mozne aj napriek negativnemu vysledku ze mam len malo hcg a ze by som bola tehotna? Pred dvoma mesiacmi mi nasli cystu no pri kontrolnom vysetreni uz doktor nic nevidel takze zdravotne by som mala byt uplne ok.
už 9-10 dní po ovulácii
Dakujem ako ked nebude nevadi skusime dalsi mesiac ale nechapem tie bolesti no uvidim a ked nepride navstivim doktorku : )))
Ahoj chcela by som sa vás opýtať na názor a skúsenosti. Menštruáciu očakáva až o 10 dní (mám pravidelný 28 dňový cyklus ) až na to že už teraz mám príznaky ako keby som mala dostať už dnes alebo zajtra. Strašne mi je zle od žalúdka, hrozne má bolia prsia a občas aj podbrusko. Je tu šanca žeby to mohli byť príznaky tehotenstva? Problém však by bol v tom, že jediná príležitosť kedy by K tomu mohli prísť bolo keď som bola V 4DC čo mi príde na ovulku a plodné dní príliš skoro. Robila som si dnes tehotenský test (bol negatívny), avšak som ho robila 13 dní od možného oplodnenia. Myslite že test by mohol tak skoro tehotenstvo zistiť? Bol to pepino 10. Ďakujem za akýkoľvek názor.
ahojte baby, chcela by som sa spytat. mam skoro rocnu dcerku a nekojim od 4,5 mesiaca, 9 dni mi meska menstruacia, ale mam take slabucke krce v podbrusku a zospodu ako keby som mala menstruaciu. je mi tak odkedy som mala dostat. test som si este nerobila nakolko mi to prislo skoro. pri prvej som tiez nemala nejake extra priznaky. co myslite, mozem byt znova tehotna?
Ahojte baby poradily by ste mi. Poslednú menštruaciu som mala od11.7 do 16.7. Cyklus mávam 25-30 nikdy nemám presne v ten istý deň. Teraz je už 44 deň a ms nikde. Prerušovaný styk som mala 18.7. 24.7. 30.7. 31.7. . test som si robila 18.8. 19.8 obidva s negatívnym výsledkom a včera tiež s negatívnym výsledkom. Testy boli rôznej značky. Myslite že sa test môže mýliť ? Je mi zima , mám nádchu, som unavená a pijem viac vody. Ja viem že nie ste veštice že najlepšie je isť k doktovi čo aj idem v utorok. Ale myslite že by som mohla byť tehotná? Alebo zbytočne panikarim kedže aj tie testy boli negativne.
2 mřeskania ms ukazal tehotenstvo
Ahojte Baby.. včera a aj pred večerom som si robila tehotenský test. Oby dve mi ukázali pozitívny výsledok
Pred dvoma týždňami som mala ovuláciu. Výsoku šancu otehotnieť. No žiaľ dnes som bol u gynekológa. A cez ultrazvuk mi nevidel nič.☹️ . Mám všetky priznaky...Ma stým niekto skúsenosti ?
Nešla som s tým skoro keďže môžem byť v tehu Max. 2 týždne ? Je možné že som a nevidel ešte nic?
Alebo vážne niesom?
Ahojte ja by som sa iba chcela spýtať lebo boli ma brucho jakeby som mala dostať svoje dni ale neprišli mi a us to je 3 deň čo má tak boli bruško mám 18 rokou a ešte som nemala deti

@lbdavidka dokonca je normalne pri ovulacii aj ze viac jes.. ze si citliva.. takze teraz sa snazte s drahym a o 14 dni sprav test