Po akom čase sa dá zistiť, či som tehotná?
mam 9 mesacneho syna a neviem... hmmm... moze tomu byt asi 5 dni a boli ma prsia a beham doma s manzelom nervozna ... co myslite da sa uz urobit tehotensky test ? dakujem
ja cakam prve a prsia ma boleli dost skoro hlavne sa zvedcili uz okolo 3. tyzdna, cize som testla a bol duch a dva dni druhy malilinko silnejsi, menzes neprisiel doktor bral krv a bolo to tam....
Dala si malo info, aby sa dalo poradit. A vies kedy si mala priblizne ovulaciu, alebo posledny sex? Alebo ake dlhe cykly mavas a ktory den si teraz? Da sa uz 4-5 dni pred terminom menzesu urobit test, ale to je riziko, ze este nic neukaze a musi to byt iba mamatest. Rapiclear, Women secret a ine podobne znacky tak skoro nic neukazu. Mam to odskusane. A ked si menzes od porodu este nemala, tak to len treba ten test skusit, ked sa necitis vo svojej kozi. Ak nic neukaze a priznaky neprejdu, tak skusit to o par dni znova.
Tak ako pise happy8051@ najskor tak dva dni pred zaciatkom najblizsej menstruacie...skor ti to neukaze
Citlivy test Ti ukaze aj skor, ak si tehotna ( z vlastnej skusenosti)..ale stale je riziko, ze sa z toho nakoniec vyvinie biochemicke tehotenstvo (o5 z vlastnej skusenosti :-/ ), ktore skonci menzesom. Takze priklanam sa na stranu zien, ktore radia testovat po vynechani ms, pripadne v ten ocakavany den. 😉
Aké je percento ze otehotniem v posledný deň menstruacie. Nemám žiaden pocit, ale moc si to prajeme. Poraďte mi prosim, co mam urobiť l, aby to bolo na 100%... Ďakujem
zdravim dami .. mam uz babo ma uz pol ročka ... no ale asi som sa sekla a budem mozna zase no neviem nevie niekto poradit ?? poslednu ms . som mala 22.7.2013 a skoncilo to 26.7 .. meska mi to uz 7 dni .. no urobila som test jedna čiarocka uplane cervena a druha slaba .. vdaka vopred za radu ... 🙂
Ahojte kocky, danusch ty pockaj do najblizsej mrchy a ked nepride, tak az potom testuj a monika demeterova ty si urcite tehotna, lebo ciarocky nemusia byt rovnako sfarbene - GRATULUJEM 🙂
ahojte baby...potrebovala by som radu.....minuly tyzden som bola u gynekologa a vsetko bolo v poriadku ani tehotna som nebola......potom som s priatelom mala nechraneny pohlavny styk.......a teraz tento tyzden mi meska mestruacia 4 dni......alw bolia ma prsia, tie ma zvyknu boliet aj taky tyzden pred mestruaciou......ale neviem...
mozete mi poradit...mozem byt tehotna??,
alebo ukazal by mi uz tehotensky test pravdu??,
No mne sa stalo to iste,a dnes mi test ukázal pravdu,a to by som mala byť 4tt plus 2,tak držím palec
Ahojte baby neviem ale myslim si ze som tehotna spriatelom sme maly pohlavny styk ale nechraneny chodi do roboty na viacej dni 7 dni je teraz prec a zacala som byt unavena a mam nadchu ktomu ma pobolieva hlava teraz na posledy ma bolela dva dni a mavam bolesti s tlakmi podbrusku mohli by ste mi poradit co mam robit???🙂
Ahojte potrebovala by som radu mala som s partnerom pohlavný styk mal ochranu ale pri vyberaní sa roztrhol tak si nie som istá bol hneď aj kúpiť "tabletku po" ale nemyslím, že to nieje 100% ochrana čo poviete uchráni táto tabletka pred otehotnením ?.. a chcela by som vedieť po akom čase pripadne hodinách sa dá zistiť či som tehotná... dá sa to aj po 2-3 dňoch zistiť ? vopred ďakujem.
@sisasiska77 radsej si to najdi najprv na googli, alebo tu. je tu vela tem na to kedy zistis ze si tehotna.... A nemusis sa vobec bat ze si tehotna, ak si si dala tabletku po je tam minimalna sanca ze si tehotna ked to do teba ani nestrekol.... A zistit ci si tehotna po niekolkych hodinach ci 2 dnoch? Vazne? Kazda dospievajuca slecna by mala vediet taketo zaklady... Po dvoch dnoch sa este ani neoplodnilo vajicko z coho by si chcela zistit ze si tehu? Tehotenstvo zistis najskor dva tyzdne po styku.. Ale ver mi ze tehotna nebudes, nemusis sa bat
1. Ak si bola v plodnom obdobi mohla si pocat.
2.tabletka " po" nezabrani pocatiu ale sposobuje skory potrat.
3. Ak je styk po ovulacii t,j, je pritomne zive, oplodnenia schopne vajicko spermie ho dosiahnu do 2 hod po styku a moze byt oplodnene
4. Tehotenstvo sa da potvrdit tak po dvoch tyzdnoch
Ahojte. Poprosím o radu. Od začiatku mája sme si s mužíkom povedali, že si nebudeme dávať pozor. Pred týždňom a pol som bola chorá, brala som antibiotiká, mala som z nich mikózu. Teraz mi od 28. mešká menz., mám divné pocity v bruchu, aj ma občas pichne a mám príznaky ako pred menš., ale tá nikde. Prsia nemám citlivé vôbec. Myslíte, že to môže byť tehotenstvo alebo skôr zápal? Ďakujem.
Aj jedno aj druhe. Ak meska, tak testuj 🙂
dobrý deň potrebovala by som poradiť s priatelom sa snažíme o bejby deň pred menzesom sme to skúšali.. teraz mám zvlášny pocit nustále som hladná a moje bruško je dosť citlivé viete mi poradiť nejaký postup ?
Caute je tu niekto kto mi môže poradiť? Mala som s priateľom nechraneny styk pred 10dňami,teraz mi býva dosť často na zvracanie. Cítim úplne naliate prsia a bolia ma.A som stále hladná.je mi tak zvláštne. Môžem byť podľa vás tehotná aj keď ja si myslím že by to boli veľmi skore príznaky ale nemôžem to tvrdiť lebo vážne neviem. Babo ešte nemám tak neviem ako to chodí. Veľmi vás prosím o radu. Som z toho všetkého dosť nervózna. Poraďte mi prosím vás po akom čase to môžem zistiť. Za rady vopred všetkým ďakujem. 😕
Ahojte dievcence 🙂 robila som si pred dvoma hodinami test a bol negativny citala som ze si ho mozem spravit uz dva tyzdne po pohlavnom styku stazime sa len kratko no ja asi tri dni po tom prvom razi citim pichanie dostala som aj biely vytok aj prsia mam dost citlive myslite ze ten test bol skoro? Viete odjakziva mam problem z mestruaciov ked meska tri mesiace musim ist na agolutin inak chodi tak cca plus minus 1 a pol mesiaca niekedy 2 ... som s toho cela nestatna pretoze si neviem ani vyratat plodne dni s toho viete mi poradit ci som sa testovala skoro?? Ďakujem vaaaam 🙂
Ahojte chcela som sa opytat je mozne ze mozem byt tehotna ked moj sa do mna urobil je tomu 6 den po styku neviete kedy si mozem urobit test aby mi ukazalo ci som alebo nesom tehotna ja som si robila test uz 4 den lebo som bola nedockava ale ukazalo mi ze niesom kupila som si rychli test do 4 dnoch zijem v zahranici takze tu je mozne vsetko ako co najskvor sa da zistit ci som v tom dakujem pekne a mavam nepravidelnu manstruvaciu takze nesom si ista ci som mala svoje blodne dni alebo nie este raz dakujem
Ahojte chcem sa opytat meskaju mi 4 tyzdne cize mesiac. A poslednu menstruaciu som mala 17.04.2016 to znamena v ktorom tyzdni by som mala byt testy mam pozitivne len neviem ako sa povitaju tt.
Neviem či som alebo nie ale viem že dal viac krát do mňa tak ale test iba jeden ból pozitiv. Oststne máme negativ
Ahojte,pytala som sa vo viacerych skupinkach ako blb ale neda mi to stale pokoj,28meho sme s partepnerom mali styk hned na druhy den ma zacalo pobolievat v podbrusku a boli ma kazdy den nie stale ale len sem tam,aj ma obcas pichne dnes som si vsimla akoby som v podbrusku mala ho take nafuknute a take tvrdsie ako inokedy nechcem si namyslat ze mozem byt tehotna ale je mi to divne predsa su to len 3dni vcera som si vsimla na nohavickach take kus akoby ruzove emoticon na test je asi este skoro doktor by nieco videl uz? emoticon dakujem
@mi99 3dni po styku ti nepovie ani lekár, ani test, ani krv ... nič. Až uhniezdené vajíčko produkuje HCG a to trvá 6-10dní.
Ahoj chcela by som vedieť môj milí do mňa spravil 15 mám dostať MS 23 môže byt že som tehotna. A už nedostanem krami?
Moje nervy - zase voľný deň?

nie, tehotensky test ti este neukaze nic. testuj az ked bude meskat menstruacia, pripadne najskor dva dni predtym, ako by si ju mala dostat