Po koľkých dňoch meškania ste si robili test a mali spoľahlivý výsledok?
Ahojte , chcela by som sa opýtať. Sex s mužom sme mali 11 dni po ovulacii ( 27 deň cyklu ) . Cyklus mam 29 dňový čiže 3 dni pred kramami to bol nechránený sex . Zatiaľ mi to meska 2 dni. Neboli ma nič, žiadne zmeny nevnímam. Po koľkých dňoch meškania ste si robili test a mali spoľahlivý výsledok? Človek číta už kadečo 🙈 a už mu z toho šibe.
@kristinki13 no nám sa takto podaril prvý syn, nejaké tri dni do MS, myslela som si, že je už dávno po ovulacii. Po troch dňoch meškania MS na teste taká mini čiarka, že muž ju nevidel, ja áno. Taká dôveryhodná čiarka bola až po týždni meškania. Takže skús ešte za pár dní kontrolný test 🙂
Meškala mi 2 dni, na druhý deň som si ráno spravila prvý test a hneď krásne pozitívny.
@aknamorka22 ďakujem skúsim o pár dní neskôr teda 🙂
@kristinki13 ja som otehotnela s dcérou na 26.ty deň cyklu. Aplikácia ti nič nepovie o tvojom tele. Teraz meriam bazalnu teplotu a tento mesiac som mala ovuláciu na 24.ty deň.
@kristinki13 9 dni od sexu je skoro...ked tak 10 a viac..
@kristinki13 môj prípad- menstruacia som mala pravidelnú, ovulácia vždy cca stred cyklu ako by mala byť,..Potom mi meškala menstruacia, prvý deň negatívny test, piaty a desiaty detto, na dvanásty deň môj test vyzeral rovnako ako ten tvoj, o dva dni na to (14dní meškajúcej ms) mi gynekológ povedal, že na sone nie je nič a že tehotná nie som, hcg hodnota 24, pichli mi vyvolávačku a poslali ma domov, že do 10 dni ms príde..neprišla, tak som sa objednala znovu a už na sone bolo krásne vidno 6+3tt, podľa poslednej menštruácie som mala byt už v 8tt, lenze ja som otehotnela v čase meškajúcej ms(pravdepodobne posunutá ovulácia a to bol dôvod meškania) Dnes som už v 20tt…Takže môže- no aj nemusí to byt tvoj prípad ako ten môj😊
@cakambabatko ďakujem za odpoveď, áno veru môže to byť u mňa tiež alebo aj nemusí. 20teho teraz idem k doktorovi na prehliadku co sa chodí po roku tak uvidíme 🙂
@kristinki13 držím palce ☺️ daj vedieť
@cakambabatko ďakujem, no a medzi tým mi prišla aj menštruácia...
@kristinki13 verím v to, že sa to podarí! Budem na teba myslieť ❤️

@merien259 ja nejakú šmuhu vidím 👀