Po koľkých dňoch od styku si mám robiť test?

whitty
7. dec 2015

Ahojte, viem ze najlepsie je ist za gynekologickou, aj pojdem ;) Ale i tak sa skusim opytat, ci tu nemate niektora podobnu skusenost.
Azaliu som zacala brat az ked mal nas drobec 11 mesiacov, stale som vsak kojila, aj kojim, 2-3x denne. Beriem akurat 3tie balenie, no stalo sa mi (nechapem ako, ked mam pripomienky v mobile) ze som vynechala tabletku aj v piatok aj v sobotu, zistila som to az v nedelu rano (vzala som si teda za nedelu 2 tabletky, rano a vecer). No aj v piatok aj v sobotu sme sa s priatelom milovali.
Chcem sa teda opytat, po kolkych dnoch si mozem robit test? Vedela som ze uz po 48 hod od styku, no vacsina z vas tu pise, ze az pred menstruaciou, alebo ked mi vynecha, no tu ja nemavam, kedze beriem azaliu.
Dakujem za kazdy koment ;)

mia265
7. dec 2015

No to nevieš kedy, lebo nevieš,kedy došlo k ovulácii

nativanativa
7. dec 2015

@whitty ja mám pocit , že si chránená tuším až 7 dní v takýchto prípadoch

evittam
7. dec 2015

@whitty A k ovulácii ani dôjsť nemuselo....

minnie_nixs
7. dec 2015

Chcem sa opytat s partnerom sme mali nechraneny sex urobil sa a hned to dal domna .... Je tam asi velka sanca otehotniet ked som mala aj plodne dni .... Stalo sa to aj pred tyzdnom a uplne rovnako nooo beriem anti ale aj silne antibiotka .... A mam zvlastny pocit .... Bud sa to stalo pred tyzdnom alebo teraz .... Boli ma strasne hlava uz 3 dni mi bolo cely den zle , vkuse ma napina a ma smädi a ja som si to uvedomila vsetko dnes a je to zly pocit ..... Moze mi niekto pomoct ? Ci mozem byt v tom ? Dakujem a blbe komenty si odpuste prosim vas

nativanativa
7. dec 2015

@minnie_nixs ak berieš antiku tak určite nie si

minnie_nixs
7. dec 2015

@nativanativa ale ja som v ten den vzala az na druhy den lebo som bola mimo domu

minnie_nixs
7. dec 2015

@nativanativa a navyse aj kamoska tak otehotnela ze brala antikoncepciu a aj silne lieky a vraj jej lekar povedal ze potom nemaju taky ucinok preto sa obaval lebo jej sa podarilo otehotniet ... A neviem ci nebudem aj ja v tom

nativanativa
7. dec 2015

@minnie_nixs si chránená , všetko bude ok

whitty
autor
7. dec 2015

@mia265 To dochadza ku ovulacii ked beriem Azaliu? Ono viem ze tato HAK je jednozlozkova, no neviem ktora "zlozka" ostava. Pri dvojzlozkovej nedojde ani k uvolneniu vajicka, a vznika pri krcku husty hlien, ktory nepusti spermie dalej.
Tak uvidime no 🙂 Test som si uz kupila, pockam vsak do konca tyzdna a potom si ho urobim. Chcem to vediet cim skor, lebo nechcem nebodaj ublizovat malemu/malej ak som nahodou tehotna, tym ze budem dalej brat HAK a nevediet o tom

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre