Po pozitívnom teste som začala krvácať

dast
21. aug 2014

vecer som si spravila test ,,, ukazalo mi slabsiu ruzovu ciarku dnes som si spravila znova rano ,, a bola silnejsia ,, no pred par minutami som zacala krvacat ,, neviem co s tym neviem ci som tehotna alebo mam menstruaciu ked test vysiel asi pozitivne ked su tam tie ciarky

3radulienka3
21. aug 2014

Ja by som utekala na pohotovosť doktori najskôr budú vedieť čo sa stalo, prajem aby to dopadlo dobre

monicka9
21. aug 2014

Mne sa toto stalo 2x tento rok. Pekne pozitivny testik pred menzesom aj po vynechani menzesu... Radovala som sa lebo čiarky pekne silneli no po týždni prišiel menzes... Čiže bola som tehotna a plod sa neudrzal a odisiel s meskajucou menzesom.. Dr. Som to hovorila a povedal ze takto konci veľa tehotenstiev. Proste ak je plod slabý,chory,.. Neudrzi sa a odíde s meskajucou menzesom..

monicka9
21. aug 2014

Tehotenstvo tam bolo samozrejme lebo test zachytil hcg v moči.Uvidis ked skončí menzes ci je este pozitivny test. Ja som uz mala negativny po krvácaní.

karamellka1
21. aug 2014

Určite bež na pohotovosť. Mne jeden deň lekár potvrdil tehotenstvo a na druhý som začala krvácať. Strávila som mesiac v nemocnice a teraz má dcéra 7,5 roka.

dast
autor
21. aug 2014

no aj idem na tu pohotovost
,, lebo mam aj bolesti ako keby som mala dostat menstruaciu

dast
autor
21. aug 2014

a dakujem vam drzte palceky :(

monicka9
21. aug 2014

@dast držime palce a daj vedieť ako si dopadla🍀

tova
21. aug 2014

podla mna to na pohotovst neni, ked sa to nema udrzat tak to neudrzi, v takom skorom stadiu na to nic neni. Ja som tiez krvacala na zaciatku a nic sa na to nedalo a nechavat niekoho koli tomu v nemocnici? to preto su potom preplnene nemocnice a personal nema cas na vazne pripady. Mozes pockat a objednat sa ku svojmu gyn. na druhy den, ten ti max. nakaze klud, nic tazke nezdvihat a cakat.

bonaqa2013
21. aug 2014

Pri druhom tehu som začala krvácať. Asi v 8 tt. bola som synovi na rodičovskom, a naraz ma zaliala krv. Doslova. Stanem zo stoličky a na stoličke kopu krvi..... Škola je blízko nemocnice, tak som odišla rýchlo tam. Nechali ma v nemocnici niekoľko dní. Potom bola asi 2 mesiace PN. V súčasnosti má dcéra 8,5 roka. Podľa lekára, každé krvácanie v tehu može znamenať potrat. je potrebné vyšetrenie.

monicka9
21. aug 2014

@bonaqa2013no jasne ked je potvrdena tehotnost od doktora tak nie je o com treba utakat hneď a na nič necakat... Len ze mne napríklad prišlo krvácanie len po mojich pozitívnych testikoch nebola som este u dr na potvrdení tehotenstva tak som to brala tak ze plod sa neudrzal a odišiel po týždni s meskajucou menstruaciou. A to mi potvrdil aj moj dr. Ked som mu o tom hovorila ze tak to chodí...

dast
autor
21. aug 2014

no ,, tak som teda bola ,, na pohotovosti ,, lenze ja sa nachadzam momentalne v londyne 🙂 a potvrdili mi ze som tehotna ,, no povedali mi ze mam prist na ultrazvuk tuto sobotu tak dufm ze vsetko bde v poriadku

tova
21. aug 2014

@bonaqa2013 co ti v tej nemocnici 2 mesiace robili? ja som krvacala prvych 15t s odstupom, a dostala som tusim len progesteron tabletky. ja som mala placentu blizko krcka ako vacsina pripadov a trebalo len cas kedy sa zvacsi a odide inym smerom. na taketo veci lezat v nemocnici neni potebne. Ja mam teraz zdrave dvojicky donosila som do 38tt. Co by robili lekari keby zena potracala v dajme tomu 10 tyzdni???? nic, tak ako keby bola doma. Ked raz embyro neni silne a prestane sa vyvijat tak sa nic neda. od 25tt je to uz o inom, tam zena lezi v nemocnici ze v pripade porodu alebo problemov, je hned dieta umiestnene do inkubatora.

monicka9
21. aug 2014

@dast joooj tak nech to dobre dopadne. A kolko si tyzden tt alebo kolko dni od meškania menzesu máš?

dast
autor
21. aug 2014

dakujem .. no este neviem v ktorom tyzdni ale uz mi meska mesiac

monicka9
21. aug 2014

@dast aha tak to dosť uz myslela ze ze len dake prvé dni po meškaní menzesu... Tak sa drz nech je vsetko v poriadku a nech máš pekne a harmonicke tehotenstvo🍀

map0007
21. aug 2014

@dast krvácať môžes aj keď sa uhniezduje plod.Ja som to ták mala,6.12.2011 mi meškalo a neskôr potvrdili tehu a na samé Vianoce som začala krvácať,bolá som na pohotovosti a Dr.vravel že to je uhniezdovanim.A teraz mám doma2 krásnu slečnu🙂Držím palce aby ste dopadli oki.

dast
autor
21. aug 2014

dakujem vam
,,, aj ja dufam ze vsetko bude fajn 🙂

bonaqa2013
21. aug 2014

@tova zle si prečítala. Pár dní v nemocnici a potom doma na PN. v nemocnici pozreli čo ako dieťa, dali plegomazin - dobre sa driemalo z neho. Po mesiaci som sa znova ocitla v nemocnici - tá istá diagnóza.
Pri ostatných tehu som také problémy nemala. Takže ťažko povedať z čoho krvácanie nastalo. Podľa mňa aj zo stresov.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre