icon

Pocit na zvracanie, bolesť krížov a negatívny test

gregorovaviki
14. mar 2022

Styk sme mali 4.marca 2021, 7.marca som dostala menštruaciu ale mala som 4 dni len ružový výtok. Môj priateľ sa do mňa 4. Marca urobil 3 krát. Už týždeň aj 3 dni po styku mám príznaky, ranné nevoľnosti, som tuhá fajčiarka ale teraz nemôžem citíť dym a keď si zapalím je mi na zvracanie, bolí ma podbruško, bolia ma kríže, menštruacia ani neprišla len ten ružový výtok, mám chute na také veci a jedlá čo som vtedy nemala rada. Dnes 14.marca som bola u gynekológa nechcel mi zobrať krv a neurobil ani poriadne vyšetrenie. Zatiaľ sú testy negatívne. Neviete čo sa to deje? Som v tom alebo nie? Ku gynekológovi mám ísť potom keď mi skončí ďalšia menštruacia ak budem mať zase ružový výtok

catherinah
14. mar 2022

Skus kvalitnejsie fotky

tayla
14. mar 2022

@gregorovaviki ak by to bolo skutočne v tom dátume, tak by sa na teba už doma usmievalo 🤭

stastna17
14. mar 2022

ak si mala styk iba vtedy ako pises este moze byt skoro na test, a tie priznaky si namyslas, je nerealne mat tak skoro ako pises akykolvek priznak , namyslas si to.

zuzanazu85
14. mar 2022

Ozaj datum-rok 🤭😄

matullienka
14. mar 2022

No mne to príde skoro, podľa mňa je to len tvoje zbožné prianie byť tehotná preto tie príznaky. Skús si urobiť test tak o týždeň. teda za predpokladu, že si sa pomýlila v roku lebo ak nie tak na testy máš zbytočne vyhodené peniaze

alina765
14. mar 2022

@gregorovaviki 4.3.2021??
To nesedí 😂🤷🤦🤦🤦