Tehu test negatívny

15. aug 2023

Môžem mať tehotenske príznaky skôr ako mi test potvrdí pozitivitu? Pýtam sa lebo menštruáciu očakávam o tri dni ,test je negatívny ale ráno som mala nevoľnost. A už týždeň ma bolelo podbruško,čo nezvyklo tak skoro . Zvykla som pred ms aj špiniť a teraz pár dní do ms a nič.. je reálne cítiť takéto pocity aj keď tehu test ukázal len jednu čiarku ? Je pravda že test som robila nie z ranného moču , možno to zavážilo .. neviem
Ďakujem

janetinka27
15. aug 2023

ahoj, tazko povedat, aj keby ti niekto odpovedal, ze priznaky citil uz pred pozitivnym testom - tvoje priznaky aj tak mozu suvisiet s niecim inym. uz len vydrzat a urobit test v case ocakavanej ms.
ak si zvykla pred ms spinit, spomen to najblizsie drgyn, ked tam pojdes, moze to byt znamkou nizkeho progesteronu a teda nejakej poruchy suvisiacej s ovulaciou - anovulacny cyklus, neprasknuty folikul, nedostatocna funkcia zlteho telieska atd, ale nemusi to tak vobec byt, ale pozrela by som sa na to.

autor
15. aug 2023

@janetinka27 ďakujem

barus26
15. aug 2023

tak podľa mňa aby si mala tehotenský príznak tak v tele musí byt už prítomný tehotenský hormon HCG. Ak je už v tele tak ho aj test zachytí

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre