icon

Pocity pred potvrdením tehotenstva

layla23
26. apr 2018

Ahojte baby. Idem za vami s otazkou ! ..
Zaujima ma že ake ste mali pocity,priznaky alebo ine. Pred tym ako ste zistili že ste tehul. ? Či ste sa citili inak alebo mali tie typicke prizbaky pre tehotenstvo.

Strana
z2
lavinis
28. apr 2018

@gubika to je skor o psychike, na 5ty den este ani telo nevie, ze je tehotne ;) ale okay.

ressankajanka
28. apr 2018

@ataner81 Verím ti, je to krásne ❤ U mňa je to prvé tehu, všetko je to nové, snažím sa nemyslieť na nič čo by sa mohlo stať a podobne a užívať si to. Ak som spokojná, aj bejby je spokojné 🙂 Brala by som tiež kľudne aj 3-4 detičky, ľúbim ich ❤

ataner81
28. apr 2018

@ressankajanka prvé tehu som si skutočne užila. Druhé a štvrté veľmi nie keďže detičky mám krátko po sebe ale na druhej strane, nemala som čas myslieť na niečo zlé. Tretie tehu bolo mmt😢

gubika
28. apr 2018

@lavinis moze byt. Sranda je, ze som bola ozaj tehu 😁

layla23
autor
28. apr 2018

Ja uz asi druhy den mam velmi citlive bradvaky čo pri MS ma bolia prisa citlive bradavky mam uplne prvy krat v živote

ressankajanka
28. apr 2018

@layla23 To bol jeden z mojich príznakov - prsia, natiahli sa mi na nich také modré žilky aké som ich mala napnuté, bradavky tiež boleli 🙂

layla23
autor
28. apr 2018

Bola by asi hlupost pridat sem fotku ale neviem či tie žilky kt. Mam ja si mala aj ty
@ressankajanka

ressankajanka
28. apr 2018

@layla23 Asi v súkromnej správe 😘, muži by mali hody 😝

layla23
autor
28. apr 2018

@ressankajanka heh tak pisem spm

sasenka6
29. apr 2018

Ahoj u mna prvé príznaky az tak cca po 2 týždňoch meškania ms, bolo to cca v 6tt. Prvá návšteva u lekára a nevoľnosť riadna tak som to pripísala stresu z lekára ze vo bude. Ale každé ráno znova a znova az doteraz 🙃 potom prišla bolesť pŕs a tie žilky. test bol pozitívny uz 9. Deň po ovulácii takze som to vedela oveľa oveľa skôr ako prišiel prvý príznak za co som veľmi rada 🙃 aspon mi nebolo hneď zle 🙃

oliviabb
29. apr 2018

Ahojte, viem ze tu ziadna nie je doktorka no neviete mi povedat (mozno niektora z Vas ma taku skusenost). 3 dni pred mrchou som dostala necakane 2x krvacanie, aj to len na toaletaku. Mrcha mi nakoniec meskala 4 dni. Krvacam sice, ale nie tak ako doteraz, ze isli zo mna same zrazeniny. Bolesti brucha som mala len v prvy den, len bolesti krizov prichadzaju narazovo a su hrozne. V den ked som dostala mrchu robila som si test, no negativny (totizto to prve krvacanie som dufala ci to nie je uhniezdovanie). Nikdy sa mi to este nestalo a menzes mi chodil vcelku pravidelne. Musim este dodat, ze mam endometriozu. A ta si so mnou robi co chce. Moja gynekologicka ma poslala do nemocnice objednat sa na operaciu a tam mi lekar odporucil neoperovat, ked chcem deti. Pritom vsade sa pise, ze prave kvoli tomu to treba operovat. Idem sa este objednat na konzultaciu k inemu lekarovi. Lebo fakt neviem co si mam o tom mysliet

soldi
29. apr 2018

@oliviabb mozes zopakovat test. Ak bude negativny, tak tehotna nie si. Ak chces byt, tak vacsinou sa na 3-6 mesiacov nasadzuju hormony aby endometrioza ustupila, a potom treba rychlo otehoniet.

soldi
29. apr 2018

@oliviabb a endo sa nezvykne operovat, jedine ze by si mala endometrialnu cystu

oliviabb
29. apr 2018

@soldi ano, mam tuto cystu

soldi
29. apr 2018

@oliviabb a aka je velka? Lebo tuto zvyknu operovat a s oplodnenim to nesuvisi. Mozno to myslel tak ze by hrozilo odobranie vajecnika ak je lokalizovana na nom, ale to by nevadilo, na plodenie staci jeden vajecnik

oliviabb
30. apr 2018

@soldi mam dve. Jedna ma 32 mm a druha 12 mm. Doktor sa mi vyjadril, ze kedze chcem dieta neodporuca operovat, aby sa nenarusili vajecniky. Len ide aj o to, ze od oktobra, ked som to mala v norme mi do marca stupli nad limit onkomarkery

zuzka1120
1. máj 2018

FEMIBION
Ahojte ☺️
Prosím kto má skúsenosti s femibion 1?
My sa snažíme pomaly rok o dieťatko, prvý mesiac beriem femibion ( ako na plánovanie).
Všimla som si , že mám silnejšie žltý moč, môže to byť s femibion? Prípadne má niekto skúsenosť, že by vďaka femibion skôr otehotnela?
Ďakujem 💓

soldi
1. máj 2018

@zuzka1120 femibion obsahuje becko, ktore moze mat vplyv na farbu mocu.

Strana
z2