Podarilo sa mi otehotnieť?
Dobrý deň, budem možno znieť ako blbec ale samozrejme kým počkám pár dní na výsledky testu tak mi vŕta v hlave či sa mohlo zaradiť tehotenstvo.
Totiž absolútne nikdy som si nesledovala cyklus len viem že je proste 28dnovy ale nič viac. Ms mi začala cca v polke augusta a riedky hlien som mohla mať cca od 28.8. do cca 2.9. včera bol deň sucha a dnes zas trošku ide. Mali sme nechránený styk práve 1.9. teda keď hlien bol. Netuším ktorý deň mohol byť najplodnejsi a či je reálna šanca.
Mám už skoro 2 a pol ročného syna ale ten sa stal "omylom" na dovolenke pri nechránenom styku na dovolenke kedy mi bolo úplne jedno či dieťa bude alebo nebude a tehotenstvo som pri ňom zistila až keď ma bolel chrbát tak, že som sa nemohla ani vystrieť.
Teraz je to troška plánované a preto mi napadlo si trošku sledovať cyklus ale som v tom "cvok".
(VIEM ZE NEMÁTE VEŠTECKÚ GUĽU)
Ďakujem baby
@anonym_autor naštuduj si koľko trvá od styku cez oplodnenie, po putovanie do maternice a následné uhniezdenie tak budeš vediet či si alebo nie si v tom
@stellarstar ďakujem. Už som čo -to googlila. Buď ešte raz pozriem alebo kašlem na to. 🙂
@stellarstar ďakujem. Už som čo -to googlila. Buď ešte raz pozriem alebo kašlem na to. 🙂
@anonym_autor v den styku nemusí dôjsť k oplodneniu, moze na druhy treti den keďže spermie prežijú aj 5 d. Od stretnutia spermie s vajíčkom, jej oplodnenie, putovanie do maternice a uhniezdenie trvá aj 10 az 12 dni. Preto je naj testovať až v den meškania ms

@anonym_autor naštuduj si koľko trvá od styku cez oplodnenie, po putovanie do maternice a následné uhniezdenie tak budeš vediet či si alebo nie si v tom