Podľa gynekologičky sa tam niečo rysuje a mám prísť o 2 - 3 týždne
Ahojte baby, mam otázky ktorá tu bola X krát ,menzes mi mal prísť 15.teho , dosť často sa testujem keďže sa snažíme o babo cca.(1r a 3m) tento mesiac mi vyšiel duch nespočetné veľakrát, samozrejme mi silnie, dnes ráno z prvého ranného moču som si urobila test a zdá sa mi ze je čiarka dosť viditeľná a silnejšia,utekala som ku gynekologické keďže som prekonala biochemické tehotenstvo a proste sa už bojím aby sa to neozopakovalo , no ona mi nezobrala ani krv ale povedala mi ze sa tam niečo rysuje ( z uktrazvuku) a mam prísť o 2-3tyzdne ak mi dovtedy nepríde menzes (menzes mi vždy chodil 14teho) stretli ste sa s týmto niektorá? Bolo už o 2tyzdne niečo vidno? Ci sú to zas pláne poplachy? Ďakujem každému za Názor a odpoveď

Ehm... To je ten pozitívny test? Skús radšej iný a tohto sa nedrž
@veronika3110 ahoj ďakujem za tvoju odpoveď 😊 akože aj ja ju tam vidím tiež, no cakam ako to dopadne ..
No nehnevaj sa, ale utekat po takomto teste hned k doktorke...
@babovka2321 no keby ste zažili biochemické, by ste utekali s každým náznakom k gynekologické🙂 ale ďakujem za názor.
Som odvtedy proste toho názoru ze radšej 100krat s blbostou ako raz a už neskoro..
@arii15 biochemicke tehotenstvo bohuzial zazilo vela vela zien a ak by si ho mala zazit aj druhykrat, doktorka s tym nic neurobi... Len si vytvaras zbytocne stresy. Nie v zlom, ale este len v case ocakavanej menstruacie je to fakt zbytocne.
@babovka2321 áno, ďakujem za tvoju odpoveď to je pravda ze sa veľmi stresujem..skúsim to už brat ze co ma prísť príde ..💕
@arii15 pozri, viem že je to tažké, ale nestresuj. Ak je problém a bábätko sa neuchytí nepomôže žiaľ žiaden gynekológ. Normálne počkaj tie 2 týždeň, hod sa hlavne do kľudu. Stres bábätku nepomôže, myslí pozitívne. Zbytočne by si išla ku gynekológovia skôr, aj tak by nič poriadne nevidel.
@arii15 lenže biochemické proste nedokazes nijako ovplyvniť, tak, ako neovplyvnis tehotenstvo v takomto skoršom štádiu... Akurát v prípade špinenia by ti nasadili progesterón. Veľmi ti držím palce, no podľa tohto testu by som ti skôr odporučila kúpiť si kvalitnejší test alebo prípadne hneď digitálny, keďže ti už mešká, budeš vedieť naisto na čom si. Pepino testy sú aktuálne absolútne nespoľahlivé.
@arii15 prajem vela stastia, nech si tehotna a nech mas bezproblemove tehotenstvo. Hlavne bud v klide, to je najlepsie, co mozes urobit. Ja som bola v mojich tehotenstvach u doktora prvykrat az v/po 9tt.
@babovka2321 ďakujem ešte raz ,mam doma jednu princeznú ktorá mi hneď dala najavo ze som tehotná tiež som bola okolo 8tt u gynekológa, počkám a uvidím
@arii15 toto by som za pozitívny test nepovažovala à teda ne utekala hneď k lekárovi. A áno mam za sebou aj biochemické aj MA a nie jeden... Pockaj dva tri dni a ak ms nepríde sprav test znova ak si tehu tak bude test normálne pozitívny s dvoma výraznými čiarka i a nie niečom ne určitým po zaschnutí na rozmocenom teste.
Ono v takomto skoro štádiu ani lekár nič nemôže je to na prírode a dokonca ani keby ti da duphastonu tak je šanca 50/50. A pepino testy du síce lacné ale aj najmenej spoľahlivé.
Držím palce
Mne na tej tretej fotke pripadá, že je to Pepino test, tie 2v1... Uz tu bolo zopár diskusii, ze tieto testy zvyknú duchovat... Nič iné ti nezostáva, len čakať...
Skúsila by som digitálny, ved kolmo minies na tieto ostatne testy môžeš kúpiť aj ten... a tieto pepina sú úplne na prd. Každopádne držím palce
@arii15 tiez mam za sebou biochemicke (2x), aktualne som 5tt+3 a 1x idem az zaciatkom septembra. Nechapem toto chodenie gynekologovi hned po poz.teste, pokial nemas nejake komplikacie.
@arii15 ja som bola v 5 tt, tiež mi povedal podľa usg ze cosi uz vidí, dohodli sme sa o 2t ze prídem opäť a to uz potvrdil tehotenstvo.V tých začiatkoch tehotenstva tam dr ozaj vidí minimum takze stači ze zazrela ze cosi sa tam rysuje. Ja myslím ze to je jasne ☺️ Už len nech všetko ide hladko. Držím palce

@arii15 ja síce druhu čiarku vidím, ale slabučká… ale keď doktorka povedala, že sa tam niečo rysuje, tak zrejme tam uz niečo videla a nepotrebovala brat krv na potvrdenie tehotenstva.. keď pôjdeš o 2 týždne, bude plod väčší a bude vidieť ešte viac..
Ja som to mala tak isto, akurát že mi dr hneď predpísala duphaston na udržanie tehotenstva a kázal prísť o 3 týždne… prvýkrát som bola v 6tt a potom v 9 a bilo srdiečko atd ..