Pomaly rastúce hCG
ahojte zeny, som zvedava na vas nazor, mne sa zda ze ciarka tmavne strasne pomaly a bojim sa ze nieco nieje v poriadku
vrchny test je dnes a spodny zo stredy

@simca35 nie
@luckalukas_1 tmavne pockaj tak dva tri dni a uvidis ci tmavne
@petus998 tmavne strasne slabucko .. urobim test este v pondelok rano a uvidim
prvy kazetovy je z pondelka, stredny streda a posledny v piatok, skoro ani nevidno ze tmavne
@luckalukas_1 noo je to take vseliake
@luckalukas_1 mne to slo takto kazdym dnom az ciarka bola uplne silna
@luckalukas_1 a fotka sa mi dala opacne tak telefon dole hlavou treba dat 🤣🤣
@petus998 tak ty mas ukazkove testy, gratulujem 🤞❤️ ..zajtra si urobim dalsi, snad tam bude vyraznejsia zmena🙏
@luckalukas_1 najlepsie ked bude kuknes na prvy testik a na posledný urcite tam bude zzmena
@petus998 veru dnes je ciarka ovela tmavsia 🙏🤗🤗 za chvilu idem na krv, tak verim ze bude vsetko ok 😁
@luckalukas_1 kraasne zoailnela tesim sa s tebou daj vediet ako to dopadlo ja idem v stredu ku gyn. Tak som tiez zvedava
@luckalukas_1 daj vedieť určite ako si dopadla
@luckalukas_1 daj vediet ze co a ako. Mne tiez moc pomaly tmavne. Dnes mi moj ma kupit test tak som zvedava ze s akym dojde a urobim si ho zajtra rano no a budem vediet ci ke tam od poatka posun
@petus998 @zuzkalujza vysledky budu az zajtra 🤦😂
@kattky zajtra budem vediet, napisem 🤞😊 .. od piatka musi byt, drzim palce 😊
@luckalukas_1 mohli dat urobit rychly rozbor, tak ako aj mne dr planuje dat urobit ze do 45 minut budu vysledky. A sono nerobili ti?
@kattky toto pocujem prvy krat, u mojho gyn chodi sanitar po vzorky krvy a naraz berie vsetky do labaku, a na dalsi den prinesie vysledky 🤷 porazi ma tolko cakat uz 😂 ..sono nerobil, to by este nic nebolo vidno 🙂
@luckalukas_1 aha tak ja by som si icb sama do labaku zaniesla. Nedaleko nemocnica je takze asi preto.
@luckalukas_1 testovala som sa minuly tyzden a spodny je z dneska.
@kattky paraaada 😊 v ktorom si tt?
tak prisli mi vysledky, 14 den po ET mam hodnotu hcg 722,3 😊🤞🍀🍀
@luckalukas_1 neviem v ktorom som tt nakolko ms som poslednu mala 28 januara, ale ked som bola pred tyzdnom na sono po pozitivnom teste, tak nebolo nic vidiet este cize pocitam ze mozem byt tak 5-6tt
@luckalukas_1 už kašli na testy, ako píšeš, dôležitá je krv a tá hodnota krásne stúpa. Verím, že to bude v poriadku.
@zuzkalujza diky, dufam aj ja 🙏
@luckalukas_1 presne tak, uz netestuj, moj posledny test bol 13dpt, potvrdili krv a potom o 2t sono. Uzivaj si to, lebo tych stresov bude cele tehu este kopec 😁🤭

@luckalukas_1 neprekonala si náhodou koronu ?