Vrchný - deň meskajucej menštruácieSpodný - 3 deň meškania
Vyzerá silnejšie...nie tento test náhodou s citlivosťou 25? Skús si kúpiť desiatkovy a budú krajšie čiarky 🙂
@lllenuli kúpim. Dúfam že sa podarilo už a že dopadne všetko okey. Lebo predtým som o babo prišla v 2.mesiaci 😪 a kúpim ešte ale neskôr spravím 🙂
Držím palce 🙂
@nikusook drzim palceky aby vsetko dobre dopadlo, aj druhu ciarku tam je vidiet, no treba skusit este iny test a mozno este par dni pockat, aby ciarka bola silnejsia.
@bert22 áno určite objednala som clear blue a spravím tak na 7den meskajucej menštruácie
@nikusook dobre, tak potom napis, aky je vysledok 🙂
Podľa mňa je pozitívny 🙂
@nikusook pozitívny 😊
@bert22
@nikusook jeej gratulujeeem🙏🙏🙏
@kristin3558 ďakujem ♥️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.Zisti, kedy má žena plodné dni.Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstvaModrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Vyzerá silnejšie...nie tento test náhodou s citlivosťou 25? Skús si kúpiť desiatkovy a budú krajšie čiarky 🙂