icon

Posledný menzes som mala 1.1.2021. Som tehotná?

lucija93
7. feb 2021

Ahojte žienky.

Viem ze týchto tém je tu neúrekom, no predsa som v neistote ci áno alebo nie. Posledný menzes som mala 1.1.2021....dostat som mala 5.2 nakoľko mám dlhý cyklus, no neprišli. Reku urobím test. Urobila som si každý deň a stále tam síce čiarka je ale veľmi bledá. Preto neviem ci už toto môžem považovať za pozitívnu správu alebo nie. Príznaky zatiaľ žiadne len ma
pobolieva bpodbrusko ako pred menzesom. Utorok chcem volať doktorke, lebo iba vtedy sa jej do volám. Len dovtedy sa asi zbláznim 😀😀 všade píšu o nevoľnostiach od 6tt (v ktorom by som teoreticky mala byť ak som tehotná) a mne stále žiadne príznaky.

Mate niekto skúsenosť? Pripadne radu?

Ďakujem cam

Posledný menzes som mala 1.1.2021. Som tehotná?
Strana
z4
hviezdicka234
12. feb 2021

@martinaju Mali ste niektorá taký výtok...Je bezpachu a je lepkavý.Pychalo má podbrušku ľavý vaječník a mám boľavú maternicu.Išla som na Wc a mala som takýto výtok test urobím zAjtra ráno tak mi prosím poraď..

martinaju
12. feb 2021

@hviezdicka234 tak aj ori ovulacii môžeš cítiť bolesť. A lepkavý výtok počas tehotenstva 🤷🏽‍♀️ Čo ja viem ako si povedala každá sme iná. Veď zajtra spravíš test a budeš vedieť na 100%

hviezdicka234
12. feb 2021

@martinaju teraz mám aj ovulaciu.Neviem či keď mám ovulaciu ci môžem urobiť tehotenský test.Ja si myslím že je to zBytocbe

hviezdicka234
12. feb 2021
hviezdicka234
12. feb 2021

Mám takýto výtok.

hviezdicka234
12. feb 2021
martinaju
12. feb 2021

@hviezdicka234 ak by si bola tehotna tak ti to test ukaze. Počas tehotenstva ovulaciu mať nebudeš. Len hovorím že ak by si nebola môže to byť ovulacia

hviezdicka234
12. feb 2021

@martinaju Tak keď mám uvulaciu tak niesom tehotná? Lebo ja si myslím že nie.

martinaju
12. feb 2021

@hviezdicka234 ved si hovorila že si myslíš že si tak si sprav test a budeš vedieť či si ak nie si máš ovuláciu. Rano sa zobudíš a spravíš test a uvidíš

janaaniela
13. feb 2021

@hviezdicka234 aj ja dúfam a ďakujem

janaaniela
13. feb 2021

@hviezdicka234 toto isté mám aj ja a niesom si istá bo mám o nafúknuté brucho

janaaniela
13. feb 2021

@hviezdicka234 mne od kedy sme boli spolu z manželom prešlo 10 dní aj to sme sa milovali počas mojich dní na strvty deň mi hnet menštruácia skončila a počas týždňa som ovulovala zajtra si robím znovu test či som tehotná a keď nebudem nič sa nedeje budeme skúšať ďalej

janaaniela
13. feb 2021

@hviezdicka234 keď ovulujes je vedcia šanca otehotnieť vtedy vajíčko prechádza do maternice i zo spermiou keď sa uchiti to som teraz čítala

1medvedik1
13. feb 2021

@lucija93 držím palce nech to takto dobre pokračuje ďalej 🥰 mne len včera večer ostala zima, aj keď také teplo máme v byte.. A ťažšie sa mi dýchalo, hlava trochu točila. Vôbec neviem či to má niečo s tehotenstvom 🤷‍♀️ po hodine som už ale varila v kuchyni, priateľ ma hrešil ale neviem sedieť, ležať dlho.. Fakt veľa energie 😄😄

lucija93
autor
13. feb 2021

@1medvedik1 ďakujem inak včera aj mne bola strašná zima v byte a nevedela som sa zohriať ani čajom 😀 a potom akoby utalo a zrazu mi ostalo teplo 😀😀 tiež behám furt... Každý deň vonku na prechádzke po práci a dnes ideme na takú jemnú turistiku. Jedine co ma obmedzuje je to neustále cikanie 😂😂😂

lulinka31071989
Autor odpoveď zmazal
martinaju
13. feb 2021

@lulinka31071989 super gratulujem. A nech to dobré pokračuje držím moc palce 🍀🍀🍀🤞🏽🤞🏽✊🏽🙏🏽

hviezdicka234
13. feb 2021

@martinaju ahoj tak som mala pozitívny tehotenský test 👈♥️.
Ale včera som mala ovulaciu, a večer má boleli kríze čo to môže byť ?
A že prečo som mala tú ovulaciu?

martinaju
13. feb 2021

@hviezdicka234 tak asi to nebola ovulacia keď si mala pozitivny test 🙂 a gratulujem. Krize aj podbrusko mozu boliet.

janaaniela
13. feb 2021

@hviezdicka234
@hviezdicka234 gratulujem ,a chcem sa opýtať to isté som mala ovuláciu ties a i teraz má popolieva pod bruchom a kríže má bolia ako bi som mala dostať ale chcela som si kúpiť test ale sa nedalo bolo zatvorené tak musím čakať

janaaniela
13. feb 2021

@hviezdicka234 aj ja som tak mala 28.1a 30sme mali pohlavný styk a už v nedeľu mi menzes skončil ,a mala som mať 7dni ,a celú tizden som mala chuť na sex vtedy som ovulovala a neviem či som tehotná

hviezdicka234
14. feb 2021

@janaaniela Mňa tiež bolelo podbrušku a kríže.Mala som zimnicu, a hnačku.Inac nemám príznaky ani prsníky nebolia nič ja som si myslela že ovulujem keď som nemala ani príznaky, ale ráno som urobila test a boli tam jasné dve koľajnice dosť viditeľné.Dufam že tehotenstvo si budem užívať 👈♥️♥️♥️.Ty urob si tehotenský test a uvidíš prajem ti abi tam bolí //. Možno si tehotná ja som bola takýsto tak..

viikkki
14. feb 2021

Gratulujem k babatku 🍀❤️

janaaniela
14. feb 2021

@hviezdicka234 ja som si urobila dnes domáci test so sódou a ranným močom ako je písané na internete a číslo mi že to začalo bublinkovat tak neviem asi som tehotná

hviezdicka234
14. feb 2021

@janaaniela Ja som otom tiež čítala,ale sóda a ranný moč sa robí keď chceš zistiť pohlavie bábätka.Neviem teraz keď to šumy je chlapec a keď bublinka tak dievča alebo naopak...👈

nela6
14. feb 2021

@lucija93 gratulujem, ja som pri prvom ani raz nemala žiadny priznak, ziadne pichnutie, nic... tým sa neriad ☺️, testy sú krásne pozitivne

lucija93
autor
15. feb 2021

@nela6 ďakujem. Stredu idem na prvé vyšetrenie tak sa teším ale aj trosku stres 😀😀 zatiaľ žiadne nevoľnosti tak sa z toho teším 😍

Strana
z4