Potvrdili moje krvné testy tehotenstvo?
Ahojte robili mi dnes krvné testy nerozumiem im prišli mi mailom pomôžete mi?

Nedá sa to absolutne prečítať, ale namiesto vešania svojich osobných údajov, tam radšej zavolaj 🙂
Daj do komentára a zakry osobné údaje.
@zemanova28 daj do Googlu
Výsledky testu
Ak bude také číslo ake má byť pri tehotenstve tak si.
Ja som si tak tie dala.tie mi prišli v eimeli
@zemanova28 v tych komentaroch si nedala cele tie vysledky, co Ti vyslo, je to osekane.
Poslednu MS si mala v 23.7., ozaj?
Ani ja tam nevidim vysledok, len hodnoty ake maju byt v ktorom tyzdni
@zemanova28 kolko Ti vysla ta hodnota, predpoklam, ze HCG. A tam dalej mas rozpis, ake je rozpatie v jednotlivych tyzdnoch.
Ale v tak relativne vysokom stadiu tehotnosti od 23.7., (prvy trimester za Tebou) uz je somarina brat krv na HCG, ak je vsetko ok, tehotenstvo sa potvrdi jednoduchym ultrazvukom predsa.
@zemanova28 odfoť tie výsledky kúsok doľava, tam je hodnota hcg, sa mi zdá
Ak chceš aby ti niekto naozaj poradil, tak len orež vrch svoje udaje a daj to celé na šírku🙈takto nemá nikto šajnu a len triafame…
@zemanova28 bohužiaľ, nie si tehotná, hodnota hcg je nižšia ako 0,20
@zemanova28 teraz to je pekne vidieť, no výsledok je negatívny, takže nie si tehotna. A keď si mala poslednú ms 23.7., to už by si bola asi v 11 tyzdni, to uz by bolo vidieť
Menej ako 0,20 je tvoja hodnota a tie týždne sú koľko by malo byť v danom týždni. Nie si tehotná.
@zemanova28 ak dobre vidim hcg pise menej ako 9.29???
@marticka92 0,2 tam ma napisane
Negatívne. Vieš,ono presne preto by testy mal dávať robiť lekár aby ich následné aj zhodnotil.
@zemanova28 potvrdilo sa to,co sme ti napisali,nie si tehotna a tieto vysledky z krvi ti to len potvrdili,tak pevne verim,ze tvoja hlava to konecne prijme ako skutocnost
@bejbs123 teraz som pozrela jej predosly príspevok. Ty môj kokos, toto je už paranoja level 200.
@marhulka13 zial,niekedy je psychika ovela silnejsia, no obavam sa,ze jej hlava to neprijme aj tak

Ahoj, nedá sa to vôbec prečítať, je to celé rozmazané...