Pozitívne tehotenské testy a meškanie menštruácie
Ahojte baby neviem či som tehotna ked mi ukázalo dva pozitívne testy nie som si istá mešká mi iba dva tri dni a už mi ukazuje že je test pozitivny vie mi niekto poradiť ? neviem čo si myslieť !🤔🤔dakujem za každú radu vopred😘

Však ak ti meška a máš pozit testy tak budeš jedine tehotná 🤷♀️
A stačí si prečítať aj návod na príbalovom letáku tam to je tiež pekne vysvetlené
Tak ja neviem. Meskaju Ti a mas pozitivne testy. Tak neviem ako to vyhodnotit...
Aké iné vysvetlenie máš?
@klarka2122 podla mna je to jasne. Testy si z teba robia dobry den…🤷🏼♀️
Ved mas navod a pozitivne testy. Nerozumiem ze nerozumies 😄. Co viac treba ? Zavolaj dr. A on Ta objedna uz podla uvazenia
Však ak ti meška a máš pozit testy tak budeš jedine tehotná 🤷♀️
A stačí si prečítať aj návod na príbalovom letáku tam to je tiež pekne vysvetlené
@stellarstar dakujem za radu vieš ja som mala založené aj teliesko ale už ho nemám a mešká mi tri dni
Ved mas navod a pozitivne testy. Nerozumiem ze nerozumies 😄. Co viac treba ? Zavolaj dr. A on Ta objedna uz podla uvazenia
@ivik4 máš pravdu nechcem si to priznať že som v tom lebo už to je 4 dieťa a ceste dve deti mam jednému je 2 a druhý je 10 mesačný 😒 a dcérka je už o niečo väčšia ma už 9 rokov a a ďalšie je na ceste vieš preto nechcem si to priznať som s toho zmätená 😐
@klarka2122 podla mna je to jasne. Testy si z teba robia dobry den…🤷🏼♀️
@guudy som s toho zmätená asi máš pravdu nechcem si to priznať 😐
@klarka2122 gratulujem!
@guudy som s toho zmätená asi máš pravdu nechcem si to priznať 😐
@klarka2122 hmm, clovek by si pomyslel, ze niekto kto caka 4 dieta, tak uz bude vediet co znamenaju 2 ciarky na teste a na digitalnom znamienko + a najma v kombinacii s meskajucou menstruaciou 🙈 preco si si dala teliesko vybrat tak skoro? (Predpokladam, kedze syn ma 10 mesiacov)
Ved ti mešká ms a máš pozitivne testy tak co to asi môže byť? Keď ste dieťa neplánovali, mali ste si dávať pozor.
4té dieťa a vy neviete či ste tehotná s pozitívnymi testami a meskajúcou menštruáciou 🤔🤦♀️...
Áno ste tehotná...
Paneboze,toto naozaj?🤦♀️
@klarka2122 hmm, clovek by si pomyslel, ze niekto kto caka 4 dieta, tak uz bude vediet co znamenaju 2 ciarky na teste a na digitalnom znamienko + a najma v kombinacii s meskajucou menstruaciou 🙈 preco si si dala teliesko vybrat tak skoro? (Predpokladam, kedze syn ma 10 mesiacov)
@ysseba vieš ja som musela dať vybrať teliesko mala som veľmi časté krvácanie a dlhé trvalo mi skoro každý mesiac 20 dní krvácania a veľmi som aj schudla ked dochtor ma skontroloval hned mi ho vybral a som aj rada lebo neviem čo by bolo keby som ho ešte mala
mala by som vážne problémy 😐
@ysseba vieš ja som musela dať vybrať teliesko mala som veľmi časté krvácanie a dlhé trvalo mi skoro každý mesiac 20 dní krvácania a veľmi som aj schudla ked dochtor ma skontroloval hned mi ho vybral a som aj rada lebo neviem čo by bolo keby som ho ešte mala
mala by som vážne problémy 😐
@klarka2122 dochtor je čo prosím?
Mešká Ti menzes, máš pozitívne tehotenské testy. Určite to bude tehotenstvo 😁

@klarka2122 si