icon

Pozitívne testy: Znamenajú tehotenstvo?

wannabemom
10. jún 2026

Ahojte baby, poraďte

Ovu test takto pozitívny a na tt duch do 2/3 minút. Oba vyšli takto do 3 minút.

Stalo sa vám podobné a boli ste tehotné?

Cyklus je zvláštny nepravidelny. Jedine čo tak minulý mesiac som začala brať vitamín C D Bkomplex a kyselinu listovú, a vraj pomáhajú upraviť cyklus…

Skúsenosti? 🙏🏼🍀

spanielka44
10. jún 2026

Koľko dni po si robila test?

anonym_7dfd52
10. jún 2026

čo ja viem.. ani jeden mi nepríde pozitívny

anonym_b51b00
10. jún 2026

Skúste o 2 dni ,ale mama testy dosť duchujú

anonym_3bd70d
10. jún 2026

Ani ten ovulacny mi nepride pozitivny a tehotensky uz vobec 😅 Prepac, ale nebudem Ti klamat.

anonym_05473b
11. jún 2026

Ovulačný test pozitívny nie je. Rovnako nie je pozitívny ani ten tehotenský, pretože je to mamatest - nespočetne veľa diskusií o tom, že tie testy absolútne nemajú takto na začiatku výpovednú hodnotu.

anonym_5e3750
11. jún 2026

To si si zmazala ruku ?

anonym_7e4ad2
11. jún 2026

Mamatesty ukazujú aj silnejšie čiarky a sú falošne pozitívne. Ovulačný test je takmer pozitívny. Sprav si spoľahlivý tehotenský test. Mamatest ti nepovie nič. Vlastná skúsenosť.

anonym_4aba55
11. jún 2026

Kedy uz konecne pochopite ze duch NEZNAMENA pozitivny test? Rovnako to ale neznamena, ze nie si tehotna ale ani to nepotvrdzuje, zatial ten test je NEGATIVNY. Urob si ho o par dni a uvidis. Idealne je vediet kedy bol styk pocas ktoreho mohlo dojst k oplodneniu aby si si vedela spocitat 14dni alebo v den planovanej MS sa otestuj, co v pripade nepravidelneho cyklu sa rata velmi tazko, vtedy budes mat najvacsiu istotu spravneho vysledku.

wannabemom
autor
11. jún 2026
@anonym_05473b

Ovulačný test pozitívny nie je. Rovnako nie je pozitívny ani ten tehotenský, pretože je to mamatest - nespočetne veľa diskusií o tom, že tie testy absolútne nemajú takto na začiatku výpovednú hodnotu.

@anonym_05473b každý hovorí inak 🤷🏼‍♀️ mne zatiaľ nikdy neukázal zle. A robila som už v priebehu času aj iné značky a je tam duch na všetkých, tak dúfam že to vyjde

anonym_5e3750
12. jún 2026

Ja stále nechápem tu zmazanu ruku.to sa bojíš ,že ťa podľa nej niekto spozná? tehotenský test je ng.

anonym_7e4ad2
12. jún 2026
@wannabemom

@anonym_05473b každý hovorí inak 🤷🏼‍♀️ mne zatiaľ nikdy neukázal zle. A robila som už v priebehu času aj iné značky a je tam duch na všetkých, tak dúfam že to vyjde

@wannabemom silnie čiarka alebo nie? Ktoré iné značky si si robila?

anonym_8786ef
14. jún 2026

Mne takto vyšiel tehotenský test 2 dní po meškaní. Momentálne som v siedmom mesiaci. Tvoj test vyšiel pozitívne, gratulujem 🥰. Už len sa objednať na ultrazvuk a tam ti povedia viac.