Pozitívne testy: Znamenajú tehotenstvo?
Ahojte baby, poraďte
Ovu test takto pozitívny a na tt duch do 2/3 minút. Oba vyšli takto do 3 minút.
Stalo sa vám podobné a boli ste tehotné?
Cyklus je zvláštny nepravidelny. Jedine čo tak minulý mesiac som začala brať vitamín C D Bkomplex a kyselinu listovú, a vraj pomáhajú upraviť cyklus…
Skúsenosti? 🙏🏼🍀
čo ja viem.. ani jeden mi nepríde pozitívny
Skúste o 2 dni ,ale mama testy dosť duchujú
Ani ten ovulacny mi nepride pozitivny a tehotensky uz vobec 😅 Prepac, ale nebudem Ti klamat.
Ovulačný test pozitívny nie je. Rovnako nie je pozitívny ani ten tehotenský, pretože je to mamatest - nespočetne veľa diskusií o tom, že tie testy absolútne nemajú takto na začiatku výpovednú hodnotu.
To si si zmazala ruku ?
Mamatesty ukazujú aj silnejšie čiarky a sú falošne pozitívne. Ovulačný test je takmer pozitívny. Sprav si spoľahlivý tehotenský test. Mamatest ti nepovie nič. Vlastná skúsenosť.
Kedy uz konecne pochopite ze duch NEZNAMENA pozitivny test? Rovnako to ale neznamena, ze nie si tehotna ale ani to nepotvrdzuje, zatial ten test je NEGATIVNY. Urob si ho o par dni a uvidis. Idealne je vediet kedy bol styk pocas ktoreho mohlo dojst k oplodneniu aby si si vedela spocitat 14dni alebo v den planovanej MS sa otestuj, co v pripade nepravidelneho cyklu sa rata velmi tazko, vtedy budes mat najvacsiu istotu spravneho vysledku.
Ovulačný test pozitívny nie je. Rovnako nie je pozitívny ani ten tehotenský, pretože je to mamatest - nespočetne veľa diskusií o tom, že tie testy absolútne nemajú takto na začiatku výpovednú hodnotu.
@anonym_05473b každý hovorí inak 🤷🏼♀️ mne zatiaľ nikdy neukázal zle. A robila som už v priebehu času aj iné značky a je tam duch na všetkých, tak dúfam že to vyjde

Koľko dni po si robila test?