icon

Pozitívne testy: Znamenajú tehotenstvo?

wannabemom
10. jún 2026

Ahojte baby, poraďte

Ovu test takto pozitívny a na tt duch do 2/3 minút. Oba vyšli takto do 3 minút.

Stalo sa vám podobné a boli ste tehotné?

Cyklus je zvláštny nepravidelny. Jedine čo tak minulý mesiac som začala brať vitamín C D Bkomplex a kyselinu listovú, a vraj pomáhajú upraviť cyklus…

Skúsenosti? 🙏🏼🍀

spanielka44
10. jún 2026

Koľko dni po si robila test?

anonym_7dfd52
10. jún 2026

čo ja viem.. ani jeden mi nepríde pozitívny

anonym_b51b00
10. jún 2026

Skúste o 2 dni ,ale mama testy dosť duchujú

anonym_3bd70d
10. jún 2026

Ani ten ovulacny mi nepride pozitivny a tehotensky uz vobec 😅 Prepac, ale nebudem Ti klamat.

anonym_05473b
Včera o 04:45

Ovulačný test pozitívny nie je. Rovnako nie je pozitívny ani ten tehotenský, pretože je to mamatest - nespočetne veľa diskusií o tom, že tie testy absolútne nemajú takto na začiatku výpovednú hodnotu.

anonym_5e3750
Včera o 07:36

To si si zmazala ruku ?

anonym_7e4ad2
Včera o 07:40

Mamatesty ukazujú aj silnejšie čiarky a sú falošne pozitívne. Ovulačný test je takmer pozitívny. Sprav si spoľahlivý tehotenský test. Mamatest ti nepovie nič. Vlastná skúsenosť.

anonym_4aba55
Včera o 08:34

Kedy uz konecne pochopite ze duch NEZNAMENA pozitivny test? Rovnako to ale neznamena, ze nie si tehotna ale ani to nepotvrdzuje, zatial ten test je NEGATIVNY. Urob si ho o par dni a uvidis. Idealne je vediet kedy bol styk pocas ktoreho mohlo dojst k oplodneniu aby si si vedela spocitat 14dni alebo v den planovanej MS sa otestuj, co v pripade nepravidelneho cyklu sa rata velmi tazko, vtedy budes mat najvacsiu istotu spravneho vysledku.

wannabemom
autor
Včera o 21:00
@anonym_05473b

Ovulačný test pozitívny nie je. Rovnako nie je pozitívny ani ten tehotenský, pretože je to mamatest - nespočetne veľa diskusií o tom, že tie testy absolútne nemajú takto na začiatku výpovednú hodnotu.

@anonym_05473b každý hovorí inak 🤷🏼‍♀️ mne zatiaľ nikdy neukázal zle. A robila som už v priebehu času aj iné značky a je tam duch na všetkých, tak dúfam že to vyjde