Pozitivní ovulační a negativní těhotenské testy. Jsem těhotná?

bekibeki24
5. dec 2014

Ahojte baby, prosim poomozte mi co si myslite, snazime se omiminko uz dlouho..nedari se, menstruace mi nikdy nemeska, ale ted uz mi meska 10 dni, nic me neboli, proste zadne priznaky toho ze bych to dostala, ale delala jsem si tri ovulacni testy-vysly mi pozitivni, a dva tehotenske ktere mi vysly negativni... je najaka sance ze se konecne zadarilo? ☹ Cetla jsem ze i ovulacni test se da pouzit ,a ze ukaze vysledek driv nez tehu test.. dekuju moc 😕

katka1981
5. dec 2014

Nikto ti nevie povedat ci si tehotna alebo nie. Pokial ti meska MS, chod na krv k lekarovi, tam sa dozvies skutocnost. K comu ti pomozu reci tipu, ano mozes byt, nie, nemozes byt? Za testy vyhodis kopec penazi, staci ist k dr. a hned vies odpoved. Drzim palce.

crazybabenka
5. dec 2014

ovulačný test ti ukáže vždy // .....testovacia musí byť silnejšia ako kontrolná....aby bol test pozitívny

rokkisu
5. dec 2014

ked som bola ja tehu zostalo mi par ovu testov,tak som skusala...len tak pre istotu. bola som tehu asi 5 tyzden (ratam to od poslednej ms),ciarka na ovu teste bola vyyyyrazne tmava a velmi silna.silnejsia,nez ked som si robila testy bezne na ovulaciu. drzim palce

siusinocka
5. dec 2014

nechcem ťa sklamať... ale to nikdy nevieš.. psychika je silná a ked veľmi túžiš aj z toho ti môže meškať... najlepšie je ísť si to dať zistiť k DR, alebo si kupiť drahší tehu test, ten to presnejšie ukáže..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre