icon

Pozitívny 25 uml test 4 dni pred menzesom

7tinka7
10. jún 2023

Ahojte, som po potrate takze ano nevydrzala som vcera aj dnes robeny 25Uml test ( nevsimla som si pri kupe)
Oba mi duchuju. Je vobec mozne pri 25 uml mat uz ciarku ? Cyklus mam 28-30 dnovy dnes som 10 d po ovu.

Ďakujem

.

dlucy
10. jún 2023

@7tinka7 moze hod sem foto testu

dzulli1980
10. jún 2023

Ako dlho si po potrate? ... lebo mne ešte dva mesiace po ukazoval test //, môže to byť zostatkový HCG ...
@7tinka7

7tinka7
autor
10. jún 2023

@dzulli1980 noo ako sa to vezme potvrdilo sa to 14.2 ale hcg klesalo dlho az do konca aprila chodila som na krv kazde dva dni.. 😡 cize 0 hcg mam potvrdene a min mesiac meskal menzes tak som sa testla a bol realne negativny vlastne dva boli negat.

7tinka7
autor
Autor odpoveď zmazal
7tinka7
autor
10. jún 2023

@dlucy som myslela ze to je nereal 🤭 svetlejsia foto som si robila vecer po celom dni a ta tmavsia teraz ranny. Mne duchoval aj prvy prvy vtedy aj do kosa som hodila lebo som nevedela ze to existuje 😂.. ale stale sa nejdem tesit.
Som si povedala ze za 2 tyzdne mame svadbu svadobnu cestu a ak nepride mrcha tak pojdem az v 9 tt k dr.
Ale som prekvapena .

dlucy
10. jún 2023

@7tinka7 joj ved uvidis. Mne po potrate este po mesiaci ukazalo. Drzim Vam palce aby bolo vsetko co najlepsie. Neboj ono to urcite pride

7tinka7
autor
10. jún 2023

@dlucy 28.4 som mala posledny odber a hcg 0 tak toto uz neni zostatok ale uvidime ci sa plod udrzi a ci to bude oki ale nejdem to nejak hrotit. 😊

7tinka7
autor
10. jún 2023
palicka
10. jún 2023

@7tinka7 no ja si myslím, že toto nebude duch 😀, že to sa iný pasažier hľadí do maternice

dlucy
10. jún 2023

@7tinka7 drzim silno palce 😍urcite to bude iny podnajomnik 😃

7tinka7
autor
10. jún 2023

@palicka @dlucy toto je vyborne 🤣🤣🤣

7tinka7
autor
12. jún 2023

@palicka @dlucy
Ahojte zase som tu ja 😂 tak som si urobila dnes dalsi test ale az o 16 tej . Clear blue lebo hentomu som neverila😂 a ukazalo tehotenstvo cca hodinu a potom ciarka (+) ko zmyzlo 😂 to je mozne ? V navode som nic o tom nenasla. Uz ozaj budem len digitalne robit 😂 je ju tam vidno ale velmi jemno 😂 ja uz neviem

river_song
12. jún 2023

Tie ruzove ak su womans secret, tak tie su za mna dosť spolahlive. Ak ukazali ducha, tak to podla mňa falošný nebude.. pockala by som par dni a testovala digitalnym 🙂 držím palce ..

7tinka7
autor
12. jún 2023

@river_song bol to nejaky taliansky z kaufu praveze 😂 bolo vela hodin a boli sme na nakup tak ze vyskusam zle mi bolo 😂

palicka
12. jún 2023

@7tinka7 počkaj ešte chvilku a správ digi. Test po hodine už nevyhodnocuj

dlucy
13. jún 2023

@7tinka7 neviem ako je to mozne. Mne tam to plus ostalo. Ale ak si ho mala tych 10min co tam pisu brala by som to za pozitivne. Skus ten digi ja som neznasala hladat tu druhu ciarku nemala som na to nervy 😁

7tinka7
autor
13. jún 2023

@palicka @dlucy este vcera vecer som urobila digi a bol pozitiv a tiez bol 25 uml 😀 takze pohode som snad safe 😀 este sa prehodit do koch a je to 🤪😀

Ďakujem

dlucy
13. jún 2023

@7tinka7 tak super tesim sa 🙂 v Kochu to ide dolu vodou. Uz aj moja gynda odtial odisla.

palicka
13. jún 2023

@7tinka7 blahoželám!