Pozitívny 25 uml test 4 dni pred menzesom
Ahojte, som po potrate takze ano nevydrzala som vcera aj dnes robeny 25Uml test ( nevsimla som si pri kupe)
Oba mi duchuju. Je vobec mozne pri 25 uml mat uz ciarku ? Cyklus mam 28-30 dnovy dnes som 10 d po ovu.
Ďakujem
.
Ako dlho si po potrate? ... lebo mne ešte dva mesiace po ukazoval test //, môže to byť zostatkový HCG ...
@7tinka7
@dzulli1980 noo ako sa to vezme potvrdilo sa to 14.2 ale hcg klesalo dlho az do konca aprila chodila som na krv kazde dva dni.. 😡 cize 0 hcg mam potvrdene a min mesiac meskal menzes tak som sa testla a bol realne negativny vlastne dva boli negat.
@dlucy som myslela ze to je nereal 🤭 svetlejsia foto som si robila vecer po celom dni a ta tmavsia teraz ranny. Mne duchoval aj prvy prvy vtedy aj do kosa som hodila lebo som nevedela ze to existuje 😂.. ale stale sa nejdem tesit.
Som si povedala ze za 2 tyzdne mame svadbu svadobnu cestu a ak nepride mrcha tak pojdem az v 9 tt k dr.
Ale som prekvapena .
@palicka @dlucy
Ahojte zase som tu ja 😂 tak som si urobila dnes dalsi test ale az o 16 tej . Clear blue lebo hentomu som neverila😂 a ukazalo tehotenstvo cca hodinu a potom ciarka (+) ko zmyzlo 😂 to je mozne ? V navode som nic o tom nenasla. Uz ozaj budem len digitalne robit 😂 je ju tam vidno ale velmi jemno 😂 ja uz neviem
Tie ruzove ak su womans secret, tak tie su za mna dosť spolahlive. Ak ukazali ducha, tak to podla mňa falošný nebude.. pockala by som par dni a testovala digitalnym 🙂 držím palce ..
@river_song bol to nejaky taliansky z kaufu praveze 😂 bolo vela hodin a boli sme na nakup tak ze vyskusam zle mi bolo 😂

@7tinka7 moze hod sem foto testu