Pozitívny baby test
Tak baby dnes mám deň do ms prídavala som tu asi týždeň do zadu fotku pepino test keďže ste mi písali že niesu spoľahlivé kúpila som dnes iný mám bolesti v krížoch neskutočne hlava ma stále boli je mi zle od žalúdka každé ráno keď sa napapam hneď cítim nevoľnosť dnes som krajala cibuľu strašne mi smrdela čo nikdy mi cibuľa nesmrdela voda do ostrekovaču do autá vždy mi smrdela dnes mi voňala strašne niekedy ma pichne v pravom boku dosť tak a mám taký hustý biely výtok tak som urobila test je to mama test čo poviete môžeme sa už tešiť ? ☺️
@jaskolka ďakujem za odpoved už sa teším keď mi to aj moja dr potvrdí ☺️ Urobila som dva testy mama test a ešte nejaký inej značky a obidva ukázali takto a včera som urobila ešte 4 testy taktiež aby som si bola istá a zbytočne sa netešila lenže tak isto boli všetky také iste ako tento 🥰len neviem kedy zájsť k doktorke dosť sa bojím toho že čo ak to nieje tehotenstvo 🥺
@mirkamimamimus gratulujem 😉😊
A čo iné by to malo byt? Nemáš tam ducha, to je normálne pozitívny test
Zavolaj doktorke a objednajú ta podľa poslednej menstruacie.Obvykle, ak nemáš nijake problémy (špinenie, predošlé potraty a podobne) tak objednajú na cca 8 týždeň, aby už bolo pekne vidno srdiečko)
@chiaraaaa ďakujem 🥰
@mirkava ďakujem 🥰
@jaskolka v poriadku tak si zavolám hneď zajtra ☺️
@mirkamimamimus s prvou som bola u lekára v 10tt+4 a s druhou v 8tt+2 (a to len zato skôr lebo som začala krvácať, inak by som opäť šla az neskôr)
@diaalex určite si počkám tak týždeň dva ale zavolám nech ma objedná na vyšetrenie ☺️
@mamula20 jej gratulujem 😍určite to zvládneš 😊🥰no ja mám ms dostať zajtra lenže sa snažíme o babo a keďže som dnes malé takéto bolesti atd čo som hore písala tak som skúsila urobiť znovu test a vyšlo toto robila som ich viac pre istotu a všetky boli pozitívne takže tak za týždeň dva až pôjdem k dr 🥰
Gratulujem nimi 2dni by sim zopakovala či test silnie ak áno je to na dobrej ceste
@lucylliana určite zopakujem 😊

Samozrejme. Je to pozitívne