Pozitívny iba jeden druh tehotenského testu
Avojte,
chcem sa spýtať, stala sa vám taká vec, že vám päť dní za sebou vyšiel pozitívny tehotenský test jednej značky a keď ste si spravili test inej značky, bol negatívny?
Áno, môže byť redsi moč, teda menej hcg na detekovanie. Divné je, ze digi vyšiel negatívny, to by som nečakala. Ale keď rôzne mamatesty vyšli pozitívne, verila by som skôr im. A ako píšem, ja by som bola schopná skúsiť ešte nejaký iný, desiatkovy a potom krv.
@lusyc vieš čo, už som na zajtra objednaná k doktorovi na krv a na sono, aj keď asi nebude nič vidieť najskôr, nechcem už zbytočne stresovať, ak by mi náhodou iný test neukázal nič alebo len slabšiu čiarku, počkám už asi do zajtra a potom sem napíšem 🙂 možno pre niekoho v budúcnosti bude táto diskusia dôležitá, tak aby tu bol nejaký záver. Mňa samú teda irituje, keď si čítam staré diskusie a nakoniec neviem, ako to dopadlo 🙈😅
Tak to už sa dá do zajtra vydržať 😉
Krv to všetko objasní.
Tak krv negatívna, ten mamatest asi naozaj robí takéto krásne falošné čiarky, čiže baby bacha naň, ja sa mu už teda vyhnem ďalekým oblúkom. 😄
To je mi ľúto.
Nabudúce trebars pepino, majú asi v každej drogerke. Hoci ja som nemala negatívne skúsenosti ani s testami z ebaya, drmax, baby toptest.
@radicova12345 ahoj, po mojich skúsenostiach už mamatestu neverím. Skôr by som sa riadila tými pepino testami. 😏 ale nikdy nevieš.
Ďakujem za tvoju odpovet odpoveď. No vyskúšam ešte raz pepino na budúci týždeň. Ak nepríde mrcha

@lusyc ešte som uvažovala, vopred píšem, som nováčik, naozaj neviem čo všetko môže a nemôže mať vplyv na farbu druhej čiarky, ja denne veľa pijem, aj viac ako 3 litre vody, kvôli tomu, že mám potom slabšie migrény, ak dodržiavam pitný režim, tie silnejšie čiarky som mala vtedy, keď som deň predtým pila máličko, ono to bolo vidno aj na tom moči v poháriku, že bol sýtejší-koncentrovanejší. Možno to môže byť možno aj tým, ale hovorím som laik, toto mi len tak napadlo.