Pozitívny tehotenský test?
Ahojte babulky. Myslite že toto može byť pozitivny tehu test? Pride mi to skoro som len v polke cyklu.

@summersunny94 môže
@monka105 mozno zasa pomotali LH a HCG testy vo vyrobe, nebolo by to prvykrat (roznym vyrobcom sa to obcas stane)
@pondelok01 neviem, robila som si päť mamatestov, každý bol pozitívny. Raz bola čiarka silnejšia, raz slabšia, ale vždy viditeľná. Dokona to bola rozdielna šarža. O to väčšie sklamanie. Týmto testom už neverím.
Mne mamatest nikdy neukazal zle pokial nebol premočený, raz som ho nechala dlhšie namočený vredy ukazal ducha aj keď nemal. Za mňa su to najlepšie testy ale treba davat pozor aby nebol viac a dlhšie namočený, ideálne necikať naň ale do nádobky. Už tým že je farbivo aj mimo kde by nemalo byť je vidno, že ten test je premočený. Ešte odporúčam womensecret alebo digi test. Najhoršie su za mňa testy drmax
Ono je najpravdepodobnejšie zle spraveny test alebo biochemicke tehotenstvo lebo mamatest mne osobne nespravil nikdy falošnú čiarku (raz som ozaj skúšala nechať dlhšie len zo zvedavosti kvoli tým falošným čiarkam a teda bol zle spraveny test vtedy ukazal ducha) a teda mamatestov som spravila dosť aj týchto papierikov aj kazetových. Keď som mala biochemicke tak tie čiarky tam boli a viem na 1000% že som mala biochemicke tehotenstvo, riešili sme IVF takže som bola sledovana aj tym že brali krv. Keď bolo hcg 0 nikdy mi čiarku mamatest neukzal pokiaľ bol spravený dobre.
@martinaju mne vychádzali slabšie čiarky potom zrazu v nedeľu silná, nekrvácala som, nešpinila som, test som nenechala v poháriku namočený viac ako 20 sekúnd, druhá čiarka sa tam objavila hneď, nelovila som kvôli nej test z koša po hodine. Na druhý den hcg menej ako 0,1. Ak by som aj pripustila, že to bolo teda biochemické a nemusela som pri ňom krvácať (hoci nerozumiem ako by to bolo možné), zvyškové hcg by v krvi ešte bolo. Lenže toto je nič, čo vyšlo mne. A do dnešného dňa žiadne krvácanie, žiadna oneskorená MS, všetky testy iných značiek negatívne. Tie testy sú proste zlé. Nech si samozrejme robí každá taký test, ktorý vyhovuje jej, mne ide len o to, že si ich tu vychvaľujete do nebies ako nikdy neduchujú, ale oni nie len, že duchujú, oni preboha živého robia falošné čiary ako svet.
@monka105 ms príde až keď hcg klesne dostatočne pri biochemickom a ja som povedala že sa nehadam a môže byť že niekto mal aj chybný ja som tých testov (konkrétne mamatestov) spravila neskutočne vela plus vždy som mala aj testy inej značky. Za mňa mamatest ma najviac farbiva a teda ukáže skôr a tiež ukáže skôr tmavšiu čiarku ako inè testy. Ale ja sa tu s vami nebudem hádať mne klesalo hcg tiež a ms som dostala až keď bolo na 0 (len taký príklad že hcg reálne môže klesať a ms prísť až potom). Ja som napísala že ja som nemala nikdy s mamatestom problém a to som ich spravila naozaj veľa nie jeden 🙂
@summersunny94 ja nepišem v žiadnom negativnom štyle, iba som opisala vlastnu skusenosť. Nebuď vzťahovačna.
@monka105 neskusala si uz od navstevy dr.iny test? Chapem tvoje sklamanie...
No za mna teda mamatest naj test, urobila som za tych 7rokov snazenia urcite cez 50testov a az na par boli vsetky mamatesty a naozaj boli pozitivne len ked som realne aj tehu bola.
No beriem, ze chyba sa moze stat aj pri vyrobe, no rovnako aj v labaku... Preto otazka ci si uz neskusala potom testovat?
@mikasz vieš čo nie som ani tak sklamaná, ako rozčarovaná, keď vidím niekde vetu ,,Mamatest nikdy neduchuje.” Veď nevyšlo to teraz, nič sa nedeje, vyjde nabudúce. A už sa teda budem testovať rozhodne testom inej značky 🙈😄 skúšala, dnes pepino, úplne negat, snehobiely, prsia mi zas narástli o pol čísla, už zapínam béčkový košík na poslednom háčiku a stále ma bolí brucho ako tesne pred MS, dnes opäť aj slabé špinenie mimo cyklu. Asi to bude nejaká hormonálna porucha alebo teda niečo iné, ako tehotenstvo. 🤷🏻♀️ Každopádne mi toto tajomstvo snáď odhalí už nový gynekológ.
Dievčata ale no. Krasne ranko všetkym. Hadam sa tu nebudete doťahovať ktora vyrobna firma je dobra. Takže test nebol premočeny bol asi 5 sekund v nadobke. Ale suma sumatum dnešny Women secret je negativny. Takže mrzi ma že som vyvolala až taku debatu. Krasny deň plny lasky Vam prajem. Evka 🥰
Ahojte.chcem sa poradit podla vas može sa jednat o tehotenstvo..am 28 dnovi ciklus čiže 16 .1.som očakavala menzes 2 dni predtym som utrela velmi svetlo hnedi vitok vizeral ako natahujuci hlien. aj bolesti som mala ako na menzes od vtedi nič den očakavanej menzesu som si spravila test podla mna je to negativni pridam foto vidite tam niekto druhu čiarku podla vas?
@pamelaandersom keby si v slove "predtym" nedala Y, mala by som pocit, ze ti ho niekto udrbal z klavesnice 🤦♀️
@maximiliana očom tu pišeš ja som sa ne spytala na klavesnicu ale poradil som sa no a teraz ak som sa pomilila v klavesnici no a čo .ja som sa spytala na niečo a mali ste pisat vaš nazor a nie kritizovat tu pre jeden omil
@pamelaandersom nepridala si fotku tak ako ti ma niekto poradit?
@maximiliana kritizuješ ju pre jeden OMIL, sa uvedom 😂
@pamelaandersom ja teda nič nevidím. 💁 Asi to bude negatívne. 😐

Vidím, že to je opäť mamatest, tak sa sem votriem. Určite vyskúšaj iný test. Toto je moja druhá čiara čiar a na druhý deň bolo hcg v krvi menej ako 0,1. Otrasný test.