icon

Pozitívny tehotenský test 12 dní po ovulácii

13. dec 2025

Dobry den, je mozne mat takuto ciarku uz 12 dni po pozitivnom ovulacnom teste? Ja som bola v tom, ze ovulacia nastava do 48 hodin od posledneho ovulacneho testu, no ocividne musela byt skor. Je to dost silna ciarka teda. Som trochu prekvapena z toho. Ako ste to mali Vy?
Prva foto je foteny test este mokry, druha uz zaschnuty neskor.

Pozitívny tehotenský test 12 dní po ovuláciiPozitívny tehotenský test 12 dní po ovulácii
pabla99
13. dec 2025

@anonym_autor tak presný moment ovulácie ti bez lekára nepovie nikto. Môže prebiehať už v ten moment pozitívneho testu alebo aj o 24,48 hodín. Každopádne, embryjko sa muselo zahryznúť čo najrýchlejšie ako sa dá. Poprípade sa museli podariť dvojičky.😁Každopádne každej žene stúpa hcg inak, ten test je absolútne v pohode.
Užívaj si to a gratulujem ☺️😍

autor
13. dec 2025
@pabla99

@anonym_autor tak presný moment ovulácie ti bez lekára nepovie nikto. Môže prebiehať už v ten moment pozitívneho testu alebo aj o 24,48 hodín. Každopádne, embryjko sa muselo zahryznúť čo najrýchlejšie ako sa dá. Poprípade sa museli podariť dvojičky.😁Každopádne každej žene stúpa hcg inak, ten test je absolútne v pohode.
Užívaj si to a gratulujem ☺️😍

@pabla99 dakujem. No sex bol len 5 dni pred tym prvym pozitivnym ovulacnym testom a teda som ani necakala, ze sa to podari tento mesiac 😅

anonym_724dd0
13. dec 2025

vždy som mala pozitivny test 11 dni po ovulacii

autor
13. dec 2025
@anonym_724dd0

vždy som mala pozitivny test 11 dni po ovulacii

@anonym_724dd0 to je mozne, ved nespochybnujem, len som necakala, ze ovulacia bude v den pozitivneho ovulacneho testu, lebo ja som mavala vzdy podla bazalky az o 2 dni a sex bol 5 dni pred tym pozitvnym testom. Takze musela byt asi skor. Kazdopadne je to jedno, je to jednoznacne.