Pozitívny tehotenský test 12 dní po ovulácii
Dobry den, je mozne mat takuto ciarku uz 12 dni po pozitivnom ovulacnom teste? Ja som bola v tom, ze ovulacia nastava do 48 hodin od posledneho ovulacneho testu, no ocividne musela byt skor. Je to dost silna ciarka teda. Som trochu prekvapena z toho. Ako ste to mali Vy?
Prva foto je foteny test este mokry, druha uz zaschnuty neskor.

@anonym_autor tak presný moment ovulácie ti bez lekára nepovie nikto. Môže prebiehať už v ten moment pozitívneho testu alebo aj o 24,48 hodín. Každopádne, embryjko sa muselo zahryznúť čo najrýchlejšie ako sa dá. Poprípade sa museli podariť dvojičky.😁Každopádne každej žene stúpa hcg inak, ten test je absolútne v pohode.
Užívaj si to a gratulujem ☺️😍
@pabla99 dakujem. No sex bol len 5 dni pred tym prvym pozitivnym ovulacnym testom a teda som ani necakala, ze sa to podari tento mesiac 😅
vždy som mala pozitivny test 11 dni po ovulacii
vždy som mala pozitivny test 11 dni po ovulacii
@anonym_724dd0 to je mozne, ved nespochybnujem, len som necakala, ze ovulacia bude v den pozitivneho ovulacneho testu, lebo ja som mavala vzdy podla bazalky az o 2 dni a sex bol 5 dni pred tym pozitvnym testom. Takze musela byt asi skor. Kazdopadne je to jedno, je to jednoznacne.

@anonym_autor tak presný moment ovulácie ti bez lekára nepovie nikto. Môže prebiehať už v ten moment pozitívneho testu alebo aj o 24,48 hodín. Každopádne, embryjko sa muselo zahryznúť čo najrýchlejšie ako sa dá. Poprípade sa museli podariť dvojičky.😁Každopádne každej žene stúpa hcg inak, ten test je absolútne v pohode.
Užívaj si to a gratulujem ☺️😍