icon

Pozitívny tehotenský test 4 týždne po potrate

veronikanagyova40
18. nov 2025

Ahojte chcem sa opýtať či môžem mať 4 týždne po potrate slabú čiarku na teste ... nechce sa mi tomu veriť čítala som to aj na nete ze do prvej ms sa môže objavovať ešte HCG. Máte stým niekto skúsenosť?

anonym_f198ae
18. nov 2025

Áno môže je to normálne

veronikanagyova40
autor
18. nov 2025
@anonym_f198ae

Áno môže je to normálne

@anonym_f198ae ďakujem krásne

anonym_22974b
18. nov 2025

@veronikanagyova40 nech to vyjde v zdravicku❤️❤️❤️❤️❤️ napisem
Ti ako to je - po potrate je zaroven telo akoby najviac pripravene a nastartovane na oplodnenie❤️nech to vyjde . Mne sa po potrate do 2 mes podarilo a dr mi to vysvetlil ..

veronikanagyova40
autor
18. nov 2025
@anonym_22974b

@veronikanagyova40 nech to vyjde v zdravicku❤️❤️❤️❤️❤️ napisem
Ti ako to je - po potrate je zaroven telo akoby najviac pripravene a nastartovane na oplodnenie❤️nech to vyjde . Mne sa po potrate do 2 mes podarilo a dr mi to vysvetlil ..

@anonym_22974b ďakujem ale práve že momentálne nechcem keďže sme sa rozišli z priateľom asi týždeň dozadu

anonym_22974b
18. nov 2025
@veronikanagyova40

@anonym_22974b ďakujem ale práve že momentálne nechcem keďže sme sa rozišli z priateľom asi týždeň dozadu

@veronikanagyova40 ☹(( oh . Drž sa ❣️

krasneleto
18. nov 2025

ono dost zalezi aj na tom, v ktorom tyzdni bol potrat...

veronikanagyova40
autor
18. nov 2025
@krasneleto

ono dost zalezi aj na tom, v ktorom tyzdni bol potrat...

@krasneleto v 9tt

veronikanagyova40
autor
18. nov 2025
@anonym_f198ae

Áno môže je to normálne

@anonym_f198ae prvé dva také a tretí bieli ďakujem dúfam že príde MS

zanzilady
18. nov 2025

Ahoj, ja som mala po potrate ciarky velmi dlho. Este aj po prvej ms bola slabucka 🫣tiez som potrstila v 9tt

veronikanagyova40
autor
18. nov 2025
@zanzilady

Ahoj, ja som mala po potrate ciarky velmi dlho. Este aj po prvej ms bola slabucka 🫣tiez som potrstila v 9tt

@zanzilady ďakujem fakt ma to čím ďalej tým viac ukludnuje lebo fakt v tejto situácii by som to nezvládla 😔

michaela329
18. nov 2025

@veronikanagyova40 mne hcg kleslo na nulu až po prvej ms, takže môže byť zostatková hodnota.

veronikanagyova40
autor
18. nov 2025
@michaela329

@veronikanagyova40 mne hcg kleslo na nulu až po prvej ms, takže môže byť zostatková hodnota.

@michaela329 mam príznaky ako pred MS tak už každú chvíľku čakám už aby so bolo lebo toto čakanie ma zničí

anonym_5e93f9
18. nov 2025

Vraj môže byť dlhšie pozitívny. Ináč po potrate sa odporúča dodržať 6 nedelie. Hlavne kvôli infekcií. Tiež som potratila. Držím palce, aby si sa s tým všetkým vysporiadala.

kiki68
18. nov 2025

To je zostatkove HCG, to je bezne taketo slabe ciarky. Keby ide o dalsie prosperujuce tehu, tak su kolajnice. 90ties uz moze byt cez 90tis HCG a to len tak dole nejde.

jakoma
18. nov 2025
@veronikanagyova40

@michaela329 mam príznaky ako pred MS tak už každú chvíľku čakám už aby so bolo lebo toto čakanie ma zničí

@veronikanagyova40 potratila som este pred potvrdenim tehotenstva ultrazvukom, odhadom 5.tt a testy som mala so slabou ciarkou este 2 mesiace, doktor povedal ze skratka sa pomaly vyplavuje hcg

bielasovicka
18. nov 2025
@veronikanagyova40

@anonym_f198ae prvé dva také a tretí bieli ďakujem dúfam že príde MS

To si kedy stihla otehotnieť, keď si pred 4 týždňami potratila, pred týždňom ste sa už rozišli? To ste po potrate rychlo posexovali, a hneď aj rozišli?
@veronikanagyova40

veronikanagyova40
autor
18. nov 2025
@bielasovicka

To si kedy stihla otehotnieť, keď si pred 4 týždňami potratila, pred týždňom ste sa už rozišli? To ste po potrate rychlo posexovali, a hneď aj rozišli?
@veronikanagyova40

@bielasovicka tak trochu mal aj bokovku o ktorej som nevedela asi toľko

bielasovicka
18. nov 2025
@veronikanagyova40

@bielasovicka tak trochu mal aj bokovku o ktorej som nevedela asi toľko

@veronikanagyova40 🤦🏻‍♀️🤨 debil

veronikanagyova40
autor
18. nov 2025
@bielasovicka

@veronikanagyova40 🤦🏻‍♀️🤨 debil

@bielasovicka tak tak

veronikanagyova40
autor
3. dec 2025

@veronikanagyova40 je toto ešte stále normálne? Do 5.12. By mal prísť MS tak dúfam príde ale duch stále na teste. Alebo len kanálik ?

veronikanagyova40
autor
3. dec 2025
@kiki68

To je zostatkove HCG, to je bezne taketo slabe ciarky. Keby ide o dalsie prosperujuce tehu, tak su kolajnice. 90ties uz moze byt cez 90tis HCG a to len tak dole nejde.

@kiki68 ahoj vraciam sa ku tvoju komentu do 5.12.by mala prísť MS a takýto test už by bola silná čiarka že keby bolo ďalšie tehu?

pink_lady
3. dec 2025

viac krat som potratila a hcg som po 14 dnoch mal auz nulove /raz 9tt raz 11tt). Ale vraj to moze byt. Otazka: kedy ste mali pohlavny styk? AK niekedy cca 14 dni vzad moze to byt nove tehotenstvo. Daj sa do kludu, bude ako ma byt ❤

biglovemom
3. dec 2025
@veronikanagyova40

@kiki68 ahoj vraciam sa ku tvoju komentu do 5.12.by mala prísť MS a takýto test už by bola silná čiarka že keby bolo ďalšie tehu?

@veronikanagyova40 sak na nom nic neni ….