Pozitívny tehotenský test deň pred menštruáciou
Žienky, veľmi túžime po bábätku. Takto mi vyšiel test dnes z ranného moču. Zajtra by mala prísť mrcha. Veľmi sa bojím aby sa nedostavila 😬. Myslíte , že by som sa mohla potichučku tešiť? Test je robený 13DPO a stále mám obavy aby bol dosť silný a hcg vyššie na zastavenie mrchy.
Ďakujem

Tak si jasne tehotna. Ako to dopadne, to ti tu nikto nevie povedat
@anonym_1b12a9
Tomu rozumiem..len som mozno chcela pocut ci mali zeny podobnu čiarku den pred MS a bolo vsetko ok.
nemam to s kym porovnat , takze som rozmyslala ci je to dostacujúce kedze ms ma kazdu chvilu príst a kolajnice to zase nie su 🫣..ale dakujem
@anonym_1b12a9
Tomu rozumiem..len som mozno chcela pocut ci mali zeny podobnu čiarku den pred MS a bolo vsetko ok.
nemam to s kym porovnat , takze som rozmyslala ci je to dostacujúce kedze ms ma kazdu chvilu príst a kolajnice to zase nie su 🫣..ale dakujem
@anonym_autor
ja som tak mala 3 dni po a uz ma syn 5 rokov, treti krat tiez tak podobne a babo ma 7 mesiacov 🙂
Hlavne nestresuj, tym si nepomozes. Potichu sa vymenuj a nikomu okrem muza nič nehovor.
Ale ved ciarka je ok. Sprav o 2dni a uvidis ze bude silnejsia. 😉
raz som mala pravdepodobne biochemicke a z toho strachu aby sa to nahodou nezopakovalo mi už asi šibe , inak by som to ani neriešila .. asi za to sa potrebujem uistit že je to ok. Dakujem vam .
raz som mala pravdepodobne biochemicke a z toho strachu aby sa to nahodou nezopakovalo mi už asi šibe , inak by som to ani neriešila .. asi za to sa potrebujem uistit že je to ok. Dakujem vam .
@anonym_autor úplne ti rozumiem. Ale je to krásna čiarka, teraz už len čakať a nerozmýšlať nad zlým..
Test je na 13 dpo akurát. Toto je môj, tiež deň pred očakávanou menštruáciou, len v mojom prípade to je 12 dpo, keďže mám kratšiu luteálnu fázu ako ty.
Menštruácia ti isto zajtra nepríde. Toho sa báť nemusíš. Ale to ti samozrejme ešte nezaručí, že bude tehotenstvo v poriadku. Skús nestresovať, nič tým neovplyvníš, už je to len na prírode, alebo v Božích rukách ;)
@anonym_autor v kazdom pripade.. gratulujem
@anonym_autor v kazdom pripade.. gratulujem
@krasneleto Ďakujem veľmi pekne ❤️.
@anonym_1b12a9
@anonym_autor najlepsie ak sa neporovnavas. Kazde tehotenstvo je ine. Mozes mat silne ciarky na teste ze ti oci vybije a aj tak to moze skoncit zle. Alebo opak slabe ciarky a vsetko bude ok
Ahojte baby. 22 septembra som mala ovulaciu (sledované testami). Ja viem, že som urobila blbosť no testovala som sa dnes 11 DPO no cez deň a test bol snehobiely. Som z toho úplne zdeptaná. Myslite si, že je šanca aby bol ešte pozitívny ? Máte niekto skusenost, že bol najprv negat a neskôr 12DPO a vyššie Vám vyšiel pozitívny ? Ms ma prísť 7-8 oktobra. Ďakujem za normálne odpovede bez osočovania 😏
Niekomu ukaze “ ducha “ už 9DPO , niekomu ukaze test pozitivitu tesne pred alebo po vynechani menstruacie. Asi zavisi aj od toho ako rychlo sa emrbyo uhniezdi a ako rychlo ti zacne stupat HCG na detekovateľnú hodnotu. Takze ano, nadej tam este je az pokial nedostaneš menzes by som to nevzdávala ☝️.
Ahojte baby. 22 septembra som mala ovulaciu (sledované testami). Ja viem, že som urobila blbosť no testovala som sa dnes 11 DPO no cez deň a test bol snehobiely. Som z toho úplne zdeptaná. Myslite si, že je šanca aby bol ešte pozitívny ? Máte niekto skusenost, že bol najprv negat a neskôr 12DPO a vyššie Vám vyšiel pozitívny ? Ms ma prísť 7-8 oktobra. Ďakujem za normálne odpovede bez osočovania 😏
@anonym_03fbfd len je pravda ze cim neskor sa uhniezdi , tym menej casu ma aby zacalo produkovat HCG a zasatvila sa menstruacia a nenastalo biochemicke..ale clovek nikdy nevie co vsetko moze byt.
@anonym_03fbfd len je pravda ze cim neskor sa uhniezdi , tym menej casu ma aby zacalo produkovat HCG a zasatvila sa menstruacia a nenastalo biochemicke..ale clovek nikdy nevie co vsetko moze byt.
@anonym_autor beriem progesteron, takže ms u mňa nastane až keď ho vysadím, konkrétne 2 dni po vysadení. Pomáha ten progesteron v udržaní a pri implantácii. Pól roka sa snažíme🥹 ďakujem za normálne slova

Tak si jasne tehotna. Ako to dopadne, to ti tu nikto nevie povedat