icon

Pozitívny tehotenský test. Je možné viacpočetné tehotenstvo?

31. mar 2026

Ahojte, dva dni pred ocakavanou ms som mala na teste 2-3.. Ovu prebehla bezne na 15den cyklu potvrdená lekarom s tym ze videl viac vajicok. 27 den Cyklu na digitalnom teste 2-3.. Mate skúsenosť ? Mohlo by to byt viac početné tehotenstvo??

anonym_be78dd
31. mar 2026

2-3 je tt, nie počet detí. 😉

marhulka13
31. mar 2026
@anonym_be78dd

@anonym_be78dd mne napadlo to isté 🙈

autor
31. mar 2026
@anonym_be78dd

@anonym_be78dd 🤦🤦 ďakujem , bez vas by som to nevedela🤦 2-3 je tyzden od pocatia cize hcg bolo vysoke ale ja som to nemala ani dva tyzdne od pocatia kedze mam odsledovanu ovulaciu lekárom

marhulka13
31. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_be78dd 🤦🤦 ďakujem , bez vas by som to nevedela🤦 2-3 je tyzden od pocatia cize hcg bolo vysoke ale ja som to nemala ani dva tyzdne od pocatia kedze mam odsledovanu ovulaciu lekárom

@anonym_autor to ale nevylučuje, že nie každá žena má rovnako vysoké hcg v krvi na ktoré reaguje test. S počtom detí to nič nemá.

katulienka160
31. mar 2026
@marhulka13

@anonym_autor to ale nevylučuje, že nie každá žena má rovnako vysoké hcg v krvi na ktoré reaguje test. S počtom detí to nič nemá.

@marhulka13 ale ma 🤷 kamoska ma dvojicky, ked si robila testy tak v čase, ked mala mat slabé čiarky mala koľajnice ako svet (akoby jej ukazalo napr o dva týždne neskôr). A takisto digitálny môže zareagovať takýmto štýlom, že ukáže akoby tehotenstvo trvalo už dlhsie. Potvrdil jej to aj jej gynekológ, keďže pri dvojičkách mala už na začiatku vysoké hcg, že sa to môže na teste takto prejavit.
Ale! Samozrejme to nie je pravidlo a nie každý takýto test znamená viac detí 😊 ale vylúčené to nie je.

marhulka13
31. mar 2026
@katulienka160

@marhulka13 ale ma 🤷 kamoska ma dvojicky, ked si robila testy tak v čase, ked mala mat slabé čiarky mala koľajnice ako svet (akoby jej ukazalo napr o dva týždne neskôr). A takisto digitálny môže zareagovať takýmto štýlom, že ukáže akoby tehotenstvo trvalo už dlhsie. Potvrdil jej to aj jej gynekológ, keďže pri dvojičkách mala už na začiatku vysoké hcg, že sa to môže na teste takto prejavit.
Ale! Samozrejme to nie je pravidlo a nie každý takýto test znamená viac detí 😊 ale vylúčené to nie je.

@katulienka160 to je jasné, no v tomto prípade by ma skôr znepokojilo keby tam bolo 3+.

dadis
31. mar 2026

@anonym_autor Moze to tak byt, viac ti napovie prvy ultrazvuk..

anonym_3b3b2a
31. mar 2026

vyska hcg nehovori nic o viacpocetnom tehu. to potvrdi len sono. Niekto ma hodnoty pri jednom vysoke a niekyo pri dvoch nizke

anonym_0ca0e6
31. mar 2026

Aj ja som to takto mala. V den, ked som mala dostat menzes, som uz mala na teste 2-3. Ovulaciu som mala tiez odsledovanu. A tiez mi napadlo, ci to nemozu byt dvojicky (mame ich v rodine aj z mojej, aj z muzovej strany). Na ultrazvuku som si potom vydychla - bolo tam len jedno 🙂
Ale pozri, uz to nijako neovplyvnis. Zostava ti uz len pockat, kym lekar nepotvrdi, kolko ich tam je. Drzim palce, nech je vsetko ok.

krasneleto
1. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ovulacia ale neznamena bod splynutia... moze sa oplodnit v ten den aj 5 k tomu... cize toto by som ako dovod nebrala... v den ocakavanej MS som mala 2-3