icon

Pozitívny tehotenský test: Môžem pracovať s tovarom?

23. jún 2026

Ahojte dnes mi vyšiel pozitívny test . Snažíme sa už tri roky takže som to vôbec nečakala. Na oznámenie je skoro ale mám otázku. Vykladám tovar je bezpečné ísť do práce ? 🙂 Ďakujem

anonym_7424c6
23. jún 2026

Prekladas a nosis nejake 15-20 kilove baliky? Lebo ak vykladas drogeriu alebo potraviny do regalov tak ano, je to uplne normalne a bezpecne.
Nech vsetko dobre dopadne.

autor
23. jún 2026
@anonym_7424c6

Prekladas a nosis nejake 15-20 kilove baliky? Lebo ak vykladas drogeriu alebo potraviny do regalov tak ano, je to uplne normalne a bezpecne.
Nech vsetko dobre dopadne.

@anonym_7424c6 Áno v klasických potravinách . Ďakujem

januska12323
23. jún 2026

Choď ku gyn a s potvrdením za zamestnávateľom. Ako tehotná máš nárok na úpravu práce len to treba najprv oficiálne oznámiť. Naštuduj si zákonník práce.

anonym_bd41a5
23. jún 2026

Porozpravaj sa s veducou, ze nic nad 5 kil... inak sa to neda... ak vies, ze blbo zareaguje, tak rovno s potvrdenim od gynekologa, zavisi, ake mate vztahy, zakon mas na svojej strane...

autor
23. jún 2026
@anonym_bd41a5

Porozpravaj sa s veducou, ze nic nad 5 kil... inak sa to neda... ak vies, ze blbo zareaguje, tak rovno s potvrdenim od gynekologa, zavisi, ake mate vztahy, zakon mas na svojej strane...

@anonym_bd41a5 Ide o to že gynekologička ma ešte neobjedná hneď a zatiaľ kým to nemám potvrdené tak som to velmi nechcela oznamovať ale na druhej strane ani riskovať

mogaa
23. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_bd41a5 Ide o to že gynekologička ma ešte neobjedná hneď a zatiaľ kým to nemám potvrdené tak som to velmi nechcela oznamovať ale na druhej strane ani riskovať

@anonym_autor no tak si zatiaľ daj dovolenku....iné riešenie nie je....nárok na PN nie je bez diagnózy a ani samotné tehotenstvo nie je diagnóza na PN....

krasneleto
23. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_autor co najskor k lekarovi... nech pozrie, ci je vsetko ok.nasledne potvrdi tehu a s tym ist za veducou, aby si sa nenatahovala s tazkymi vecami...