icon

Pozitívny tehotenský test, nepotvrdené tehotenstvo, prasknutý folikul

nikool701
5. máj 2020

Ahojte, dnes som bola na gynekológii ohľadom meniacich sa výsledkov tehotenského testu. Stále je tam slabá druhá čiarka, výsledky HCG budem mať zajtra.
Trocha ma zmiatla tá dnešná kontrola. Lekárka mi povedala, že sliznica nevyzerá na to, aby som bola tehotná. V správe je uvedené nasledovné: uterus v AVF 70x30mm, E 7mm.
Na ľavom vaječníku mám prasknutý folikul o veľkosti 25mm s prítomnou cystickou štruktúrou zmiešanej echogenity.
Vedel by mi niekto vysvetliť tie pojmy a taktiež veľkosť sliznice? Resp.či si niekto prešiel týmto. Neviem čo ma čaká a čo mi vlastne je.
Ďakujem vopred za každú info 🙂

Strana
z2
wejuska7910
4. okt 2021

@patriciammakulova no skor myslim ze si mala biochemicke a odislo to s ms

patriciammakulova
4. okt 2021
patriciammakulova
4. okt 2021

@nikool701 ahoj mám teraz taký problém lenže ja mám sliznicu visoko a tehotenský test mi ukázal pozitívny a druhí negatívny 🙄

wejuska7910
4. okt 2021

@patriciammakulova myslis biochemicke tehotenstvo?to je ked plod odide spolu s menstruaciou...

ailiba
4. okt 2021

@nikool701 nie som lekár, ale E 7mm, bude endometrium (sliznica) 7mm, to je fakt malo na tehotenstvo. (ja som mala 8.den po ms 7mm sliznicu). A ten prasknutý folikul s cystickou štruktúrou je v podstate cysta, ktorá môže spôsobovať tu slabú ciarku na teste aj prípadné špinenie, ale asi ms nemáš, lebo sliznica je dosť nízka. Podľa mňa to tehu nebude... Je mi ľúto.
Treba riešiť tu cystu🤷‍♀️

wejuska7910
4. okt 2021

@ailiba to uz je davno neaktualne,je to este z minuleho roka 😁😬

ailiba
4. okt 2021

@wejuska7910 bože, ja sa vždy pridám k nejakej starine🤭... Ďakujem

patriciammakulova
4. okt 2021

@wejuska7910 🙄😏 ale lekár mi nič také nepovedal .. snažím sa už dosť otehotnieť 🙄 teraz som si myslela že sa to podarí. .. včera som si urobila ten test a mi ukázalo tu druhú paličku len slabo a Dnes som išla. Na višternie mi povedal že mám visoku sliznicu. O týždeň mám ísť na kontrolu mám strašné bolestí v podbrušku aj v krížoch neviem čo to bude 🙄🙄

Strana
z2