Pozitívny tehotenský test po diagnóze nepriechodných vajcovodov
Ahojte, v prvom rade som v totálnom šoku, pretože pred mesiacom mi povedali, že mám nepriechodné vajcovody a mám ísť na operáciu, aby ich vybrali. Teraz mi mešká 2. deň (3.deň menštruácie by bol), mám vyššiu bazalnú teplotu (oura ring), a včera mi to už nešlo do hlavy, bolo mi večer zle. Tak že ráno spravím test, a bum (viď foto)- prosím neukameňujte ma že sú rôzne značky - odteraz budem už len jednou testovať, ale nemohla som tomu uveriť. Pred cca 6 dňami som mala 1x pri utretí rúžovkastý výtok, ale nepripisovala som to ničomu, lebo som brala tabletky od spodu na candidu. Strašili nás v centre že ak by to vyšlo môže to byť mimomaternicové tehotenstvo. Moje prejavy sú len bolesti podbruška ako pri MS, trošku prsia, a odvčera večera žalúdok ako na vode. Verím, že to bude ok a testy budú silnieť. Tie ktoré ste mali MM mali ste rovnaké testy alebo niečo? Prepáčte asi hľadám len upokojenie. K doktore som objednaná.

@barbora112_ gratulujem už len aby to bolo na správnom mieste, zázraky sa dejú ja aj ty sme toho príkladom.....ja som bola na tom podobne a dnes už má 10 rokov 💪🥰🥰🥰
@barbora112_ Zivot si najde cestu. Zivot si nasiel cestu. GRATULUJEM
@barbora112_ Mne diagnostikovali taktiež neplodná šup do ivf . Dva pokusy nezdarene, už sme doriešili adopciu a tiež 9 dni meškajúci menzes idem ku doktorke nejaká choroba ma chytila . Ta “choroba” bolo tehotenstvo 🤣 momentálne v 12 tt 🙂
🍀
Držím palce 🙏mne povedali že už som v prechode,a vaječníky už KO.. a o mesiac mám rodiť 🙂
Ďakujem vám moc všetkým❤️
@barbora112_ My sme boli uz 3 krát na umelom....a nic ....a vraj nemôžme prirodzene....a minulý rok som otehotnela...len zial vývojová vada srdiečka....Tam sme to s manželom nechali tak ...prešiel presne rok od potratu ....a co vidím....meškajú mi cca 6den....a verím ze je to ok...6.10 ma objednala lekrka ze mam prísť....Ja verim ze zázraky sa dejú 😇😇😇❤️❤️❤️
@barbora112_ My sme boli uz 3 krát na umelom....a nic ....a vraj nemôžme prirodzene....a minulý rok som otehotnela...len zial vývojová vada srdiečka....Tam sme to s manželom nechali tak ...prešiel presne rok od potratu ....a co vidím....meškajú mi cca 6den....a verím ze je to ok...6.10 ma objednala lekrka ze mam prísť....Ja verim ze zázraky sa dejú 😇😇😇❤️❤️❤️
@bubo85 gratulujem nech to vyjde 😍
@barbora112_ Keď sú nepriechodné hrozí vysoké riziko mimomaternicového tehotenstva. Žiaľ poznám 2 prípady čo tak skončilo. A tiež to začalo ružovkastým spinenim . Príznaky klasické ako pri normálnom teh. Postupom začne častejšie špinenie. Je to veľké riziko
Držím palce 🙏mne povedali že už som v prechode,a vaječníky už KO.. a o mesiac mám rodiť 🙂
@babatko2010 prosím ťa kolko mas rokov a ako sa ti to podarilo tiež uz mi to povedali a s priateľom by sme chceli este dieťa len zatiaľ sa nedarí
@babatko2010 prosím ťa kolko mas rokov a ako sa ti to podarilo tiež uz mi to povedali a s priateľom by sme chceli este dieťa len zatiaľ sa nedarí
@ketrin3112 33 mám, my sme síce už dieťa neplánovali teraz, ale cca tri roky dozadu, vtedy som chodila po folikulometrii, všeličo na podporu brala, a nič, potom mi začal blbnut cyklus, a že v takých vaječníkov asi ťažko niečo dokáže ešte sa udiať... A tu zrazu, pozitívny test bol...
Púšťali ti nejakú tekutinu cez vajíčkovody? To mohlo urobiť trochu miesta. Inak doktorom netreba moc veriť, ešte si nepočula ani jednu story, že nebudete môcť mať dieťa a dotyčná mala potom aj 3 deti? 😃
Aj mne povedal, že mám moc tenké vajíčkovody a prirodzene to nepôjde a ani to dlho netrvalo.
Jasné, že to bude normálne tehotenstvo, veď koľko je štatisticky mimomaternicovych. Samozrejme, na kontrolu ísť treba. Blahoželám!
blahozelam, ja som isla po neuspesnom snazeni a stimulacii na HyCoSy. Dr mi tiez povedal ze mam nepriechodne vajecniky a pri mojom zdravotnom stave nemam skusat ani umele oplodnenie (mala som vela zrastov, predoslu tazsiu sekciu…). Odisla som od neho zrevana a zdeptana. O mesiac na to som zistila ze som tehotna, zjavne vysetrenie dopomohlo priechodnosti
Mne zisťoval priechodnosť tým že púšťal tekutinu či prejde alebo nie . Mne neprešla ani z jednej strany - obojstranne nepriechodné doktor sa vyjadril “ to ešte nevidel “ ani kúsok priechodné . Až keď som mu po vyše roka oznámila že som tehotná tak nemal slov , ale priznal si že to vyšetrenie sa ma zopakovať opakovane a nie len raz a hneď IVF
Ahoj autorka, ako si dopadla?

@barbora112_ blahozelam💞🙏😌 a uz len drzim prsteky, nech to najlepsie dopadne