icon

Pozitívny tehotenský test po diagnóze nepriechodných vajcovodov

barbora112_
24. sep 2025

Ahojte, v prvom rade som v totálnom šoku, pretože pred mesiacom mi povedali, že mám nepriechodné vajcovody a mám ísť na operáciu, aby ich vybrali. Teraz mi mešká 2. deň (3.deň menštruácie by bol), mám vyššiu bazalnú teplotu (oura ring), a včera mi to už nešlo do hlavy, bolo mi večer zle. Tak že ráno spravím test, a bum (viď foto)- prosím neukameňujte ma že sú rôzne značky - odteraz budem už len jednou testovať, ale nemohla som tomu uveriť. Pred cca 6 dňami som mala 1x pri utretí rúžovkastý výtok, ale nepripisovala som to ničomu, lebo som brala tabletky od spodu na candidu. Strašili nás v centre že ak by to vyšlo môže to byť mimomaternicové tehotenstvo. Moje prejavy sú len bolesti podbruška ako pri MS, trošku prsia, a odvčera večera žalúdok ako na vode. Verím, že to bude ok a testy budú silnieť. Tie ktoré ste mali MM mali ste rovnaké testy alebo niečo? Prepáčte asi hľadám len upokojenie. K doktore som objednaná.

Pozitívny tehotenský test po diagnóze nepriechodných vajcovodovPozitívny tehotenský test po diagnóze nepriechodných vajcovodovPozitívny tehotenský test po diagnóze nepriechodných vajcovodov
blaazi
24. sep 2025

@barbora112_ blahozelam💞🙏😌 a uz len drzim prsteky, nech to najlepsie dopadne

ada_alica
24. sep 2025

@barbora112_ gratulujem už len aby to bolo na správnom mieste, zázraky sa dejú ja aj ty sme toho príkladom.....ja som bola na tom podobne a dnes už má 10 rokov 💪🥰🥰🥰

reela
24. sep 2025

@barbora112_ Zivot si najde cestu. Zivot si nasiel cestu. GRATULUJEM

simca115
24. sep 2025

@barbora112_ Mne diagnostikovali taktiež neplodná šup do ivf . Dva pokusy nezdarene, už sme doriešili adopciu a tiež 9 dni meškajúci menzes idem ku doktorke nejaká choroba ma chytila . Ta “choroba” bolo tehotenstvo 🤣 momentálne v 12 tt 🙂

natalia328
24. sep 2025

🍀

babatko2010
24. sep 2025

Držím palce 🙏mne povedali že už som v prechode,a vaječníky už KO.. a o mesiac mám rodiť 🙂

barbora112_
autor
25. sep 2025

Ďakujem vám moc všetkým❤️

bubo85
26. sep 2025

@barbora112_ My sme boli uz 3 krát na umelom....a nic ....a vraj nemôžme prirodzene....a minulý rok som otehotnela...len zial vývojová vada srdiečka....Tam sme to s manželom nechali tak ...prešiel presne rok od potratu ....a co vidím....meškajú mi cca 6den....a verím ze je to ok...6.10 ma objednala lekrka ze mam prísť....Ja verim ze zázraky sa dejú 😇😇😇❤️❤️❤️

simca115
26. sep 2025
@bubo85

@barbora112_ My sme boli uz 3 krát na umelom....a nic ....a vraj nemôžme prirodzene....a minulý rok som otehotnela...len zial vývojová vada srdiečka....Tam sme to s manželom nechali tak ...prešiel presne rok od potratu ....a co vidím....meškajú mi cca 6den....a verím ze je to ok...6.10 ma objednala lekrka ze mam prísť....Ja verim ze zázraky sa dejú 😇😇😇❤️❤️❤️

@bubo85 gratulujem nech to vyjde 😍

anonym_fbb88c
26. sep 2025

@barbora112_ Keď sú nepriechodné hrozí vysoké riziko mimomaternicového tehotenstva. Žiaľ poznám 2 prípady čo tak skončilo. A tiež to začalo ružovkastým spinenim . Príznaky klasické ako pri normálnom teh. Postupom začne častejšie špinenie. Je to veľké riziko

ketrin3112
2. okt 2025
@babatko2010

Držím palce 🙏mne povedali že už som v prechode,a vaječníky už KO.. a o mesiac mám rodiť 🙂

@babatko2010 prosím ťa kolko mas rokov a ako sa ti to podarilo tiež uz mi to povedali a s priateľom by sme chceli este dieťa len zatiaľ sa nedarí

babatko2010
2. okt 2025
@ketrin3112

@babatko2010 prosím ťa kolko mas rokov a ako sa ti to podarilo tiež uz mi to povedali a s priateľom by sme chceli este dieťa len zatiaľ sa nedarí

@ketrin3112 33 mám, my sme síce už dieťa neplánovali teraz, ale cca tri roky dozadu, vtedy som chodila po folikulometrii, všeličo na podporu brala, a nič, potom mi začal blbnut cyklus, a že v takých vaječníkov asi ťažko niečo dokáže ešte sa udiať... A tu zrazu, pozitívny test bol...

bluka2
2. okt 2025

Púšťali ti nejakú tekutinu cez vajíčkovody? To mohlo urobiť trochu miesta. Inak doktorom netreba moc veriť, ešte si nepočula ani jednu story, že nebudete môcť mať dieťa a dotyčná mala potom aj 3 deti? 😃
Aj mne povedal, že mám moc tenké vajíčkovody a prirodzene to nepôjde a ani to dlho netrvalo.
Jasné, že to bude normálne tehotenstvo, veď koľko je štatisticky mimomaternicovych. Samozrejme, na kontrolu ísť treba. Blahoželám!

anonym_671b9d
2. okt 2025

blahozelam, ja som isla po neuspesnom snazeni a stimulacii na HyCoSy. Dr mi tiez povedal ze mam nepriechodne vajecniky a pri mojom zdravotnom stave nemam skusat ani umele oplodnenie (mala som vela zrastov, predoslu tazsiu sekciu…). Odisla som od neho zrevana a zdeptana. O mesiac na to som zistila ze som tehotna, zjavne vysetrenie dopomohlo priechodnosti

simca115
3. okt 2025

Mne zisťoval priechodnosť tým že púšťal tekutinu či prejde alebo nie . Mne neprešla ani z jednej strany - obojstranne nepriechodné doktor sa vyjadril “ to ešte nevidel “ ani kúsok priechodné . Až keď som mu po vyše roka oznámila že som tehotná tak nemal slov , ale priznal si že to vyšetrenie sa ma zopakovať opakovane a nie len raz a hneď IVF

basaj
14. okt 2025

Ahoj autorka, ako si dopadla?