Pozitívny tehotenský test po menštruácii: Skúsenosti a rady
Ahojte, mám veľmi silne bolesti pŕs už na konci ms plus kríže ma strašne bolia a cítim sa unavená. Skončila mi dnes ms a spravila som si test a je takýto. Prosím len skúsenosti ja sama viem že asi tehotná niesom keďže som prešla cez ms.. no zaujímajú ma vaše skúsenosti 🙂 ďakujem už som po 1 biochemickom a jednom spontánnom potrate.
@dadka1997 myslím že k dr netreba ak je biochemické.. aj si myslím že bude opäť. Počkám pár dni urobím ešte jeden a uvidím. Len som chcela vedieť či niekto nemá skúsenosť že žena môže byt tehotná aj po ms. Sama mám syna s ktorým som prišla na to že som tehotná neskoro. No po týchto skúsenostiach už sa neviem ani tešiť.. preto sa pýtam tu. Čiarka sa objavila hneď po namočení
Ja poznám par žien ktoré mi tvrdili ze "menstruovali" az do 3- 6 mesiaca tehotenstva, radšej chod k dr nech zisti co je vo veci
Pozri aj ak dr hned na usg nebude vela vidiet (je to mozne, moze to byt skoro), aspon ti vezme krv a uvidis ako bude stupat hcg atd... proste toto nie je duch ale normalne pozitivny test 🙂
@valikasikulova s mojim synom som tak bola.. ani neviem dokedy som mala a zistila som to až v 20tt.. ale tu už po jednom biochemickom a spontánnom sa ani tešiť nechcem.. no mám take príznaky že mi to nedalo. Ale zároveň sa mi to vylučuje 😣
@dmmydlova nech už bude ako bude drž sa, hlavne aby si/ste boli v poriadku
@valikasikulova ďakujem skúsim test o dva dni a ozvem sa 😊
@dmmydlova a ms si mala klasickú? Silnú?
Tak ved su pripady kedy zeny krvacali aj pocas tehotenstva… ono to asi nie je regulerna menstruacia. Tento test vyzera seriozne pozitivne ☝️
môže, mne vynechala až druhá ms a bola som v 12 týždni ked som k mudr , normálne prišla ako mala všetko ok
na tvojom mieste by som nestracala čas a šla k mudr pokial nechceš byt tehotna
Vidis tak sama pises ze so synom si to tak mala ,tak predsa treba ist k dr
Aj ja ich poznám niekolko, že mali slabsiu ms na začiatku tehotenstva. Ten testik je krásne pozitivny, skús si obden spraviť ďalší a objednaj sa k dr. Veľmi držím palce 🙏🍀
@alchemilkazltozelena klasická… úplne práveže preto. Akurát že tie príznaky nemiznú. Naposledy keď som mala biochemické tak som toto nemala 😏
Držím silno všetko čo sa mi len dá . Va žien má ms . Takže hlavne až je všetko okik
Moja ciarka po ms bude mat uz 4m 🙂 teraz je cca obdobie, co som to minuly rok zistila. Podla tohto testu ti o rok bude chrapkat v postielke 4m babatko 😊
@dmmydlova vies co, keby to bol ducha este Pepino, ten lacny tycinkovy test, tak poviem, sprostost. Ale toto je riadne pozitivny test. Nasla som raz na ceskom emimine babu, co mala tyzden po MS priznaky, spravila si test a tak isto pozitivny, ako Tvoj. A presviedcali ju, ze iste biochemicke alebo mimomaternicove, proste zle, zle...a testy jej silneli. Sla k dr. a nakoniec to bolo prosperujuce tehotenstvo. Drzim palce, aby si to aj Ty takto mala. Pred MS si test nerobila?
@nevenka robila som aj pred ms lebo meškala 3 dni.. a bola tam úplne slabá čiarka, ktorú som musela loviť.. ale bola. No teraz ta čiarka vybehla hneď po namočení a silnejšia. Pôjdem si dnes kúpiť ešte testy a zajtra to zopakujem ak bude silnejšia určite sa objednam k dr alebo aspoň zavolám.. som už opatrná po tom všetkom čím som si prešla.. ale ďakujem za takéto slova ukľudňuje ma to. Bol by to pre nás taký predvianočný zázrak♥️
@sofia1979 práveže áno. Akurát ma viac boleli kríže a prsia ako obvykle.. ale zozaciatku prvé dva dni bola taká ako normálne silná a potom už menej.. no tie prsia ma tak strašne aj po skončení bolia až pália občas a celkovo som unavená.. to nemavam bežne. Preto si nerobím nádeje ale test som mala silnejší ako pred ms. Uvidím čo ukáže zajtra 🤷♀️

@dmmydlova