Pozitívny test 11 dní pred menštruáciou
Ahojte,baby potrebujem trošku poradiť,včera som mala 11 dní do MS , viem že na test bolo ešte skoro ale mala som príznaky ktoré už poznám a cítila som sa ináč bolesť pŕs únava ,tak som si zo zvedavosti urobila test a bum dve čiarky tak som sa veľmi potešila ,nakoľko sa už vyše roka snažíme neúspešne a mám za sebou viac biochemických tak sa bojím ,čiže chcem to upresniť poslednú ms som mala 12.8 - 6 dňovu čo je dlhšie než mávam ale som to neriešila , podľa apky som dnes 4 dpo čo mi príde nereálne nakoľko čo som spozorovala ovu som mala hneď po ms čiže 18-19 ale zo sklamania som to nesledovala nejak extra ,
včera som mala pozitívny test , dnes som zopakovala a tak tiež je o trošičku silnejšia oproti včerajšej ,ale dnes mám také bolesť pod bruškom ako by mala dôjsť ms ale reálne do ms mám ešte 10-11 dní -+ 10 .9 by som mala mať ďalšiu, cyklus mávam 28 dňový
Ale z rána som si všimla také úplne svetlý ružový výtok ktorý som mala iba po utreti a teraz už nič ,takže neviem čo si o tom mám myslieť, bábätko veľmi chceme 🙂, prikladám aj foto testu budem vďačná za odpovede 😊

@simca115 to áno, 🙂 a gratulujem ❤️
@lilalil99 ďakujem aj tebe zelam veľa šťastia 😍