ahojte, včera som mala nejakého "tušáka" a spravila som si test, v pondelok mám dostať menzes. A výsledok nabehol krásne po pár sekundách 😲 je to vôbec možné, keď sa všade odporúča test robiť v deň začiatku menštruácie?
Jasné že je to možné. Mohla si mať ovulaciu trochu skôr. Urob test o 2 dni, mal by silnieť
Mne vysiel vzdy este nez mi meskal. Gratulujem
Gratulujem 🥰
Áno je to možné, gratulujem
myslím si, že už nedostaneš 🙂 veľa šťastia prajem 🙂
Dnes robený...máte pravdu 😍🙃 som trošku v šoku lebo sme do toho šli že bohvie ako dlho nám to potrvá a v podstate na prvú šupu 😯
Gratulujem, mne teraz naposledy vysiel uz 25 DC, cykly mavam 30-33 dni.
Gratulujem.. tak je to najlepšie my sme tiež sli tak že to nebudeme siliť a tiež hneď na prvú to vyšlo
Vidíte niečo ? 4 dní pred ms🙏
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.Zisti, kedy má žena plodné dni.Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstvaModrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Jasné že je to možné. Mohla si mať ovulaciu trochu skôr. Urob test o 2 dni, mal by silnieť