icon

Pozitívny test 7 dní po IUI: Hormonálny vplyv?

pamelaandersom
29. jan 2025

Ahojte .prosím o vaš názor.som 7 deň po iui a 6 deň po podaní gonasi kit.dnes som si spravila tehotenski test zo zvedavosti viem že je to skoro ale chcela som vedieť ako mi viprši z tela.ale test som mala troška pozitív druhá čiarka je taká prikladám foto.podla vás to vyzerá že je to gonasi Kit alebo trhu?

Pozitívny test 7 dní po IUI: Hormonálny vplyv?Pozitívny test 7 dní po IUI: Hormonálny vplyv?
babushkaem
29. jan 2025

6 dni po gonasi je malo :( podla mna to je este to. A zároveň príliš skoro na testovanie tehotenstva

pamelaandersom
autor
29. jan 2025

@babushkaem ano stim suasim že je skoro ale 7 den je.a po donasi by mala byt čiarka asi toška šedej farbi a tato je troška ružova tak neviem

dianka3
29. jan 2025

@pamelaandersom prečo túto tému dali tu? O tom sa ťažko rozpráva? 😅

zojanka
29. jan 2025

@pamelaandersom Prečo si myslíš že po gonasi by mala byť šedá a v tehotenstve ružová? Šedá je len vtedy keď trošku presvitá tá drážka kde je farbivo, ale pokiaľ zareaguje na hcg a vyfarbí sa do ružova je rovnako ružová aj po gonasi aj v tehotenstve. Ale treba počkať, toto bude asi ešte z lieku ... ak nevydržíš, tak testuj pár dní po sebe a uvidíš či čiarka bledne alebo silnie.

babushkaem
29. jan 2025

@pamelaandersom vobec nie šedá. Je to ten istý hormón ako ked si tehotna. Proste je skoro na nejake zavery.

pamelaandersom
autor
29. jan 2025

@dianka3 prečo sa rozpráva otom tažko?

pamelaandersom
autor
5. feb 2025

Tak že dnes 12 deň po iui a test mi višiel takíto podľa vás je tam duch alebo len mne sa zdá?už nie čiarka mala by byť silnejšia podľa mňa.

mega12
1. apr 2025

Tak ako

pamelaandersom
autor
3. apr 2025

@mega12 nič stoho ne bol

mega12
4. apr 2025

@pamelaandersom aja som vcera robila test tiez bol negativni

pamelaandersom
autor
4. apr 2025

@mega12 to mi je luto tiež si mala iui?

mega12
6. apr 2025

@pamelaandersom ano tiez skusim este druhy krat no to je velke sklamanie. Neviem ako dalej a co je najhorise ludia kolo mna. Su nedockavi som uplne sklamana

pamelaandersom
autor
6. apr 2025

@mega12 je mi to luto ja som tiež v tej istej situacii ako ty.3 x som otehotnela a ne dopladlo dobre stale plod bol mrtvi a teraz už 10mesiacov čakam aby som otehotnela a už sa ne dari.

mega12
7. apr 2025

@pamelaandersom neboj sa vyjde to vela krat pocujěm ze treba len verit

mega12
7. apr 2025

inak menim asi temu ale davam to vsade ak by si poznala nikekoho kto by mal zaujem o uver tak mi napis

pamelaandersom
autor
22. máj 2025
@mega12

inak menim asi temu ale davam to vsade ak by si poznala nikekoho kto by mal zaujem o uver tak mi napis

@mega12 ahoj až teraz som čitala tvoju spravu.ponukala si uver.mám zaujem