Pozitívny test 7 dní po IUI: Hormonálny vplyv?
Ahojte .prosím o vaš názor.som 7 deň po iui a 6 deň po podaní gonasi kit.dnes som si spravila tehotenski test zo zvedavosti viem že je to skoro ale chcela som vedieť ako mi viprši z tela.ale test som mala troška pozitív druhá čiarka je taká prikladám foto.podla vás to vyzerá že je to gonasi Kit alebo trhu?

@babushkaem ano stim suasim že je skoro ale 7 den je.a po donasi by mala byt čiarka asi toška šedej farbi a tato je troška ružova tak neviem
@pamelaandersom prečo túto tému dali tu? O tom sa ťažko rozpráva? 😅
@pamelaandersom Prečo si myslíš že po gonasi by mala byť šedá a v tehotenstve ružová? Šedá je len vtedy keď trošku presvitá tá drážka kde je farbivo, ale pokiaľ zareaguje na hcg a vyfarbí sa do ružova je rovnako ružová aj po gonasi aj v tehotenstve. Ale treba počkať, toto bude asi ešte z lieku ... ak nevydržíš, tak testuj pár dní po sebe a uvidíš či čiarka bledne alebo silnie.
@pamelaandersom vobec nie šedá. Je to ten istý hormón ako ked si tehotna. Proste je skoro na nejake zavery.
@dianka3 prečo sa rozpráva otom tažko?
Tak ako
@mega12 nič stoho ne bol
@pamelaandersom aja som vcera robila test tiez bol negativni
@mega12 to mi je luto tiež si mala iui?
@pamelaandersom ano tiez skusim este druhy krat no to je velke sklamanie. Neviem ako dalej a co je najhorise ludia kolo mna. Su nedockavi som uplne sklamana
@mega12 je mi to luto ja som tiež v tej istej situacii ako ty.3 x som otehotnela a ne dopladlo dobre stale plod bol mrtvi a teraz už 10mesiacov čakam aby som otehotnela a už sa ne dari.
@pamelaandersom neboj sa vyjde to vela krat pocujěm ze treba len verit
inak menim asi temu ale davam to vsade ak by si poznala nikekoho kto by mal zaujem o uver tak mi napis
inak menim asi temu ale davam to vsade ak by si poznala nikekoho kto by mal zaujem o uver tak mi napis
@mega12 ahoj až teraz som čitala tvoju spravu.ponukala si uver.mám zaujem

6 dni po gonasi je malo :( podla mna to je este to. A zároveň príliš skoro na testovanie tehotenstva