icon

Pozitívny test a meškajúca menštruácia

mima12e
28. nov 2021

Zdravím chcem sa opýtať stretla sa už niektorá s tým že meškala jej menstruacia 16 dni a 5 testov číslo pozitívnych a zrazu prišla menstruacia či sa mám báť a ísť hneď na pohotovosť alebo nie bojím sa že o to malé prídem 😭😭 prosím poraďte niektorá 🙏🙏🙏

diaalex
28. nov 2021

@mima12e môže to byt biochemické, že sa neudržalo

mima12e
autor
28. nov 2021

@diaalex len práveže ani brucho ma neboli ani nič preto sa pýtam asi pojdem ráno hneď ku doktorovi 😭

bolarazjedna
28. nov 2021

ked ti meška menštruacia 2 tyzdne a maš pozitivne testy, tak si tehotna. Ak si teraz zacala krvacat, tak to nevešti nič dobre. Chod teraz okamžite na pohotovost. Možno je to zacinajuci potrat, možno krvacas z hematomu, a babo sa da zachrániť, kazdopadne určite nečakaj do zajtr rána, môže byť už neskoro.

len_nig
28. nov 2021

Smer pohotovosť

mima12e
autor
28. nov 2021

@bolarazjedna najhoršie je že sa nemám ako dostať na pohotovosť keďže som z Bytče a taxi je dráhy 😭 volala som doktorovi. Povedal že mám ráno hneď prísť

len_nig
28. nov 2021

@mima12e tak to už je na tebe ako sa zariadiš, nemá ťa kto odviezť? Ráno už naozaj môže byť neskoro

ailiba
28. nov 2021

@mima12e je to určite ms? Môže ísť o krvácanie v tehu. Ja som tiež krvacala. Išla by som na pohotovosť. Pichnu ti niečo na zastavenie krvácania... A bud to pomôže, alebo nie. Ale samozrejme môžeš mať aj ms abyt stále tehotná.

mima12e
autor
28. nov 2021

@len_nig práveže nemá nemám žiadneho kamaráta z autom ani nikoho iného

kulumulu123
28. nov 2021

@mima12e tak ja neviem koľko stoji drahý taxík ale priority si musíš určiť ty. Ako sa píše vyššie ráno môže byť neskoro. Ale ja som zasa zástancom ze co sa ma stat tomu sa nevyhnes nech urobíš cokolvek... Moja Dr nado mnou iba krútila hlavou keď som v tehu riešila veci s tým ze co ma prísť to príde....

luciannka83
28. nov 2021

@mima12e ved si zavolaj 112

bolarazjedna
28. nov 2021

No tak zavolaj na 112. Povedz ze si tehotná, krvacas, a nevieš sa ako dostat do nemocnice. Ale ja neviem, nemáš kamoša, rodiča, partnera, suseda, ktorý by ta odniesol? A keby aj taxíkom, no nech to stojí čokoľvek, za moje dieťa by to určite stálo. Alebo potom z čoho chceš dieťatko vychovať? Nič v zlom, len aj lieky ktoré ti predpisu, niečo stoja...

alinka5
28. nov 2021

Ako si dopadla?

miska_kal
29. nov 2021

no kedze kazde ludske a hlavne to zenske telo sa sprava inak, asi ti na 100% my nepovieme co sa stalo. jedine doktor ti to bude vediet povedat, ci ide o samovolny potrat alebo co sa mohlo udiat, i ked mas teraz menstruaciu, neviem ci ta vysetri hned alebo bude treba pockat.

mima12e
autor
29. nov 2021

Musím počkať lebo nemôžu ma vyšetriť keď mám menštruáciu

bolarazjedna
29. nov 2021

to ťa určite a s istotou môžu vyšetriť, aj keď krvacaš. Zobrali ti aspoň HCG?

len_nig
29. nov 2021

@mima12e ani sa mi nechce uveriť že by ti toto povedali, veď bežne sa vyšetrujú tehotné KRVACAJUCE ženy sama som to zažila. Takže buď máš fakt blbeho doktora alebo si tu robíš srandu 🤷🏻‍♀️

ailiba
29. nov 2021

@mima12e tak to je zvláštne. Ako vedie, že to je ms a nie krvácanie? Mňa vyšetrili aj napriek krvacaniu. A vzali mi hcg a sedimentaciu. A ešte pred vyšetrením mi pichli infuziu.

ailiba
29. nov 2021

@mima12e a v ktorom TT by si mala byť? Súhlasím s tým, že minimálne hcg by mali zobrať. Ale aj na začiatku tehu by mohli skontrolovať aspoň, či je sliznica dosť vysoká.

diaalex
29. nov 2021

To čo píšeš je fakt blbosť, lebo mňa počas môjho druhého tehu 5x vyšetrovali keď som krvácala