Pozitívny test a meškajúca menštruácia
Zdravím chcem sa opýtať stretla sa už niektorá s tým že meškala jej menstruacia 16 dni a 5 testov číslo pozitívnych a zrazu prišla menstruacia či sa mám báť a ísť hneď na pohotovosť alebo nie bojím sa že o to malé prídem 😭😭 prosím poraďte niektorá 🙏🙏🙏
ked ti meška menštruacia 2 tyzdne a maš pozitivne testy, tak si tehotna. Ak si teraz zacala krvacat, tak to nevešti nič dobre. Chod teraz okamžite na pohotovost. Možno je to zacinajuci potrat, možno krvacas z hematomu, a babo sa da zachrániť, kazdopadne určite nečakaj do zajtr rána, môže byť už neskoro.
Smer pohotovosť
@bolarazjedna najhoršie je že sa nemám ako dostať na pohotovosť keďže som z Bytče a taxi je dráhy 😭 volala som doktorovi. Povedal že mám ráno hneď prísť
@mima12e tak ja neviem koľko stoji drahý taxík ale priority si musíš určiť ty. Ako sa píše vyššie ráno môže byť neskoro. Ale ja som zasa zástancom ze co sa ma stat tomu sa nevyhnes nech urobíš cokolvek... Moja Dr nado mnou iba krútila hlavou keď som v tehu riešila veci s tým ze co ma prísť to príde....
@mima12e ved si zavolaj 112
No tak zavolaj na 112. Povedz ze si tehotná, krvacas, a nevieš sa ako dostat do nemocnice. Ale ja neviem, nemáš kamoša, rodiča, partnera, suseda, ktorý by ta odniesol? A keby aj taxíkom, no nech to stojí čokoľvek, za moje dieťa by to určite stálo. Alebo potom z čoho chceš dieťatko vychovať? Nič v zlom, len aj lieky ktoré ti predpisu, niečo stoja...
Ako si dopadla?
no kedze kazde ludske a hlavne to zenske telo sa sprava inak, asi ti na 100% my nepovieme co sa stalo. jedine doktor ti to bude vediet povedat, ci ide o samovolny potrat alebo co sa mohlo udiat, i ked mas teraz menstruaciu, neviem ci ta vysetri hned alebo bude treba pockat.
Musím počkať lebo nemôžu ma vyšetriť keď mám menštruáciu
to ťa určite a s istotou môžu vyšetriť, aj keď krvacaš. Zobrali ti aspoň HCG?
To čo píšeš je fakt blbosť, lebo mňa počas môjho druhého tehu 5x vyšetrovali keď som krvácala

@mima12e môže to byt biochemické, že sa neudržalo