Pozitívny test a na druhý deň menzes. Som tehotná?

pavkatdomvan
22. aug 2017

Ahojte. Chcem sa opýtať či môžem byť tehotná , ak mi tehotenský test vyšiel pozitívne ( druhá čiarka bola slabá ) ale na druhý deň po teste som dostala menštruáciu .

misscelaneous
22. aug 2017

moze to byt biochemicke tehotenstvo, tych ma zena za zivot viac ani o tom nevie. Menstruacia ti meskala? Je to krvacanie s jasnocervenou krvou so vsetkymi tvojimi beznymi pataliami cez menstruciu (bolest brucha napriklad krizov, nafuknutie... ) alebo je to len spinenie (tmavocerveny az hnedy vytok, slabsi)

pavkatdomvan
autor
22. aug 2017

@misscelaneous menštruácia mi nemeškala. bolo to bez bolestivá menštruácia ktorá trvala iba 2 dni a bolo to skôr tmavočervenej farby.

misscelaneous
22. aug 2017

@pavkatdomvan tak to mohlo byt iba spinenie a nie menstruacia, stava sa aj tehotnym zenam v prvych kesiacoch teho, ze v case ked by mali menstruaciu spinia. Takze mozes byt tehotna, nemusis, skus otestovat znova. Ak si mala slabu ciarku, teraz je to od testu asi tak 3 dni?, tak ak si tehotna, bude ciarka silnejsia.

l3yla
23. aug 2017

A čo tak zavolať gynekológovi? ;) my nemáme vešteckú gulu

zupka33
23. aug 2017

Moze aj nemusi. Najlepsie ozaj spravis, ak si zabehnes k doktorovi, podla mna ti ani nic ineho po pravde neostava. Co ak to budu aj nejake zdravotne komplikacie, co by som bol ateda velmi nerada, no stat sa moze.

martu33
23. aug 2017

Ahojte baby poradily by ste mi. Poslednú menštruaciu som mala od11.7 do 16.7. Cyklus mávam 25-30 nikdy nemám presne v ten istý deň. Teraz je už 44 deň a ms nikde. Prerušovaný styk som mala 18.7. 24.7. 30.7. 31.7. . test som si robila 18.8. 19.8 obidva s negatívnym výsledkom a včera tiež s negatívnym výsledkom. Testy boli rôznej značky. Myslite že sa test môže mýliť ? Je mi zima , mám nádchu, som unavená a pijem viac vody. Ja viem že nie ste veštice že najlepšie je isť k doktovi čo aj idem v utorok. Ale myslite že by som mohla byť tehotná? Alebo zbytočne panikarim kedže aj tie testy boli negativne.

pavkatdomvan
autor
23. aug 2017

@zupka33 dnes som bola u dr. odobral mi krv a vysledky budu v pondelok .

scukova
5. nov 2018

Ahojte babi poradte mi mendzes som mala 3.10 vten usti mesiac som mala nazat 27.10. A jasom cakala ze 3 .11 budem mat druhu MENDZES A A NEMAM CO MOZEM BIT VTOM PORADTE MI

miza88
5. nov 2018

@scukova ist k lekarovi 😀 a ak mas doma test, tak si ho sprav..my do teba nevidime, takze ti tazko poradime...

scukova
5. nov 2018

☹☹👦😂😒

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre