Pozitívny test a prvá gynekologická prehliadka
Ahojte, zaujíma ma váš názor. Robila som si tehotenský test vo štvrtok (25. deň môjho cyklu) kde mi vyšiel pozitívny test, ale len slabučko viditelná čiarka. Dnes o 4 dni neskôr na 29. deň som si robila test opäť, čiarka je silnejšia ale nie rovnako výrazná ako testovacia. Neviem či je to ok, že za 4 dni to stále neni tak výrazne viditelné. Mali ste to niektorá z vás tak? Kedy ste šli na prvú prehliadku? Mám za sebou tento rok spontánny potrat v 6. týžni, tak asi zbytočne príliš analyzujem. Vtedy som tú ciarku mala asi behom 4 dní, ako som to zistila rovnako výraznú ako testovaciu ale aj tak to dobre nedopadlo. A nemám zatiaľ ani nejak zvlášť citlivé prsia. Budem rada ak sa podelíte o vaše skúsenosti.

@nikus_259 ja som mala ešte slabšiu čiarku potom som si urobila clearblue digitalny a hotovo uz som viac netestovala nieje treba a tvoje testy sú úplne ok nemusíš mať úplne silnú čiarku hned možno sa uhniezdilo neskor proste tam je veľa faktorov ze hcg stúpa pomalšie proste je tam druhá čiarka to znamená tehotenstvo 🙂 mysli pozitívne ja mam tiež pred každou kontrolou závrate a slzy v očiach ale naposledy keď uz bolo srdiečko a dostala som tehotensku knižku vidím svetlo na konci tunela 🥰 držím silno palce treba veriť ze všetko dobre dopadne neboj nic ❤️ a prsia ma začali bolieť asi v 7 tyzdni až takze kľud 🤭 a koľko žien ani nebolia to nič neznamená 😊
@baby027 keď ja mám furt tendenciu to porovnávať s tým predchádzajúcim tehotenstvom. Ale trošku sa mi uľavilo, že to nemusí byť tabuľkové, resp. že nie každé tehotenstvo musí byť rovnaké. Niektoré žienky písali, že ani nemali nikdy obe čiarky rovnako silné a tehotenstvo prebehlo bez problémov, takže to ma trochu upokojilo. Hlavne nech neslabne... Snáď do týždňa už budem vedieť ako sa to vyvíja.
@baby027 a tieto testy si si urobila s akým časovým rozostupom?
@nikus_259 medzi testami je rozdiel 2 dni a ten úplne slabunky bol v 1.den meškania menzesu. Nikdy som nemala čiarky silné ako kontrolné to sa rieši iba pri ovulacnych testoch lebo hcg stúpa postupne každá žena to ma inak 🙂 urob si digitalny a nerieš silnost čiarky to ta upokojí, hlavne pozitívne myšlienky to je najviac co môžeš urobiť ver v to 🥰
@nikus_259 medzi testami je rozdiel 2 dni a ten úplne slabunky bol v 1.den meškania menzesu. Nikdy som nemala čiarky silné ako kontrolné to sa rieši iba pri ovulacnych testoch lebo hcg stúpa postupne každá žena to ma inak 🙂 urob si digitalny a nerieš silnost čiarky to ta upokojí, hlavne pozitívne myšlienky to je najviac co môžeš urobiť ver v to 🥰
@baby027 počkaj, aby som ťa pochopila, nikdy si nemala testovacie čiarky rovnako silné ako kontrolné a to aj vtedy keď si si ten test urobila po pár dňoch tak čiarka bola stále slabšia ako kontrolná? Tak ak je to tak, tak možno sa ani ja nemusím zatiaľ obávať 🙂 nie som jediná. Lebo napríklad za tie dva dni sa ti to pekne sfarbilo.
@baby027 počkaj, aby som ťa pochopila, nikdy si nemala testovacie čiarky rovnako silné ako kontrolné a to aj vtedy keď si si ten test urobila po pár dňoch tak čiarka bola stále slabšia ako kontrolná? Tak ak je to tak, tak možno sa ani ja nemusím zatiaľ obávať 🙂 nie som jediná. Lebo napríklad za tie dva dni sa ti to pekne sfarbilo.
@nikus_259 ja dám tiež príklad k mojej čiarke. Tu som mala HCG z krvi 1029 čo je celkom dosť a clear blue mi ukázal 2-3 a aj tak ta čiarka na papierikovom teste nie je silnejšia ako testovacia
@nikus_259 ja dám tiež príklad k mojej čiarke. Tu som mala HCG z krvi 1029 čo je celkom dosť a clear blue mi ukázal 2-3 a aj tak ta čiarka na papierikovom teste nie je silnejšia ako testovacia
@natalis1998 ďakujem za reakciu, toto ma výrazne ukľudňuje 🙂
@natalis1998 ďakujem za reakciu, toto ma výrazne ukľudňuje 🙂
@nikus_259 nikdy som nemala čiarku rovnako silnú ako kontrolnú pri prvom tehotenstve keď som potratila tak som sa testovala ako divá, teraz uz nie lebo doktor mi povedal ze keď tam raz ta čiarka je proste to znamená tehotenstvo uz len čakať či sa plod bude vyvíjať a začne bit srdiečko 🥰

@nev80 tak ak beriem dátum poslednej MS (tú som dostala na 30. deň svojho cyklu), tak dnes by som už mala mať menštruáciu, alebo včera dajme tomu. Ja nemám vždy presne na deň MS. Vždy je tam +/- 1/2 dni.....Dnes je 30. deň od poslednej MS. Prvý pozitívny test som mala na 25. deň. Ale vravím, sledujem sa jak divá, asi ten potrat na mne nejaký psychický šrám zanechal, hoci som to znášala vtedy dobre, teraz mám samé obavy či to dobre dopadne. Príliš sa sledujem.
@nikus_259 pozri aké slabučke čiarky som mala ja proste to je pozitivny test čii je slabšia alebo nie silnost čiarky nerieš uz nestresuj raduj sa je to tam 👌😊🤭