Pozitívny test a slabé menštruačné krče
Ahojte. Aj ked som nasla podobne temy, ale nie tak specificky moju situaciu. Vysiel mi pomerne skoro pozitivny test, ktory mi k dnesnemu dnu krasne silnie, k tomu aby bola ciarka rovnaka s testovacou uz fakt nechyba vela. Problem je v tom, ze som este pred MS, ktoru mam dostat az za 3 dni. Dnes som bola na velkej potrebe a mala som velmi tvrdu stolicu tak som musela trocha viac bojovat pri vyprazdnovani ale nepodarilo sa uplne, citila som ze este nie som.uplne prazdna ale nevladala som sa uz vyprazdnit, tak som si dala glycerinovy cipok, ktory sa rozpustil ale na wc som uz nesla, proste ma to preslo. Odvtedy citim slabe krce, nie vyslovene krce ale taky ten pocit ako pred MS. Moze sa stat ,ze mi pride MS a skonci to ako biochemicke tehu aj ked mam silnejuce tehu testy kazdym dnom?dakujem za odpoved. relevantnu a nie otazky a podpichovacky ohladom testovania pred MS.
Mne sa takto ukazalo prve tehotenstvo. V den, kedy mala prist MS, som mala cele doobedie MS krce, ale bez kvapky krvi. Nemala som test, az neskor som si sla kupit do lekarne, ale uz som vedela, ze je to tam 🙂 . Slo o uhniezdovanie a to moze byt aj u teba... najma ak mas pozitivny test. Ale toto je presne dovod, preco sa testujem az pri meskajucej MS - nechcem zazit ten pocit, ze pozitivny test a potom pride MS. Kazdopadne daj na svoju intuiciu - ak citis, ze je vsetko ok, tak aj bude vsetko ok.
Ja som to mala tiež ako klasicky predmenstruacny syndrom. Bolelo ma podbrusko a krce ako pri prichádzajúcej MS
Tiež som mala tie ms bolesti na začiatku tehotenstva. Všetko ok, je to bežné 🤗

Tak menstruacne krce na zaciatku tehu su uplne normalne, mozno si to tym tlakom len podporila, podla mna sa nemusis bat pokial nekrvacas. 🙂