Pozitívny test a slabé špinenie: čo to znamená?
Dobré ránko prajem.Máte prosím niektorá z Vás skúsenosť s tým, že ste mali pozitívny test a včase očakávanej ms ste začali slabo špiniť?Je to možné?Alebo som sa tešila predčasne?
Ja si myslím, že to može byť implantačné špinenie…držím palce ✊🏻❤️
@natalia876 Ďakujem 😊. Dúfam že to nebude ms.
Ja som tak spinila do 15tt a v case kedy som mala mať ms som riadne aj zakrvacala. Všetko dobre dopadlo a behá mi po dome skoro trojročné sidlo. Držím mocne palce nech je to aj tvoj prípad.
@zuzka565 Jaaj Ďakujem.Dufam že to bude v poriadku.
@julia2002 Tak čo to potom môže byť?
@zuzka565 A môže to byť aj keď obyčajný palickovy som mala negatívny a clearblue pozitívny 1-2.?
@julia2002 No ráno to špinenie bolo o niečo silnejšie ako teraz.Tak uvidím či to bude v poriadku.Ale teda dúfam že bude.
To už neviem. Ja som si robila iba palickove a boli pozitívne. 5 dní pred ms som mala už riadne koľajnice. A každým dňom silnel. Aj napriek spineniu a krvácaniu.
Ja som spinila a dokonca aj silno krvacala do konca 8.tt a mam velke a zdrave babatko. Drzim palce. Boli to nervy. Ale odporucala by som ist ku gynekologovi. Mozno by ti pomohlo nasadit progesteron.
@ailiba Ano chystám sa hneď v pondelok.
@zuzka565 Mne už meškajú cca 3-4dni .Tak som stoho úplne vykoľajena.🤷
ak si mala jeden test pozitivny, zrejme mozes byt tehu a teraz mozu nastat 2 moznosti ak si tehu:
1. bud biochemicke a spusta sa ti ms
2. alebo normalne spinenie pocas tehu. obcas sa to stava, ci uz koli tomu, ze tvoje telo este naplno nezaregistrovalo, ze si tehu a naznacuje ms, alebo jednoducho moze krvaat prasknuta cievka. v tehu je maternica mimoriadne prekvena a lahko cievka praskne. ja so mala spinenie v tehu asi tyzden ( 7-8tt), neskor som dokonca aj jednorazovo krvacala, ale bolo to v 11tt.
@majamat Myslím že to bude asi to biochemické.😢Lebo už sa mi spustila ms.A mám aj také bolesti ako keď mám normálnu ms.
tak to mi je luto.
@majamat 😢Aj mne.

Zabudla som dopísať.Len včera som si robila digitálny test.A dnes som začala zatiaľ slabšie krvácať.Moze tam byť ešte nejaká šanca že som tehotná?