icon

Pozitívny test a zvracanie. Mám ísť k lekárovi?

kostrmenka
12. okt 2017

Pekny den,poraďte mi prosim podla tehu testu som tehotná ale k doktorke idem až budúci tyzden od vcera večera mi je velmi zle len zmracam...moze to byť preto alebo to moze byt crevna vyroza? Ďakujem xa rady a este co by mohlo pomôcť?

danyb
•
12. okt 2017

môže to byť tehotenstvom a môže to byť aj viróza.. najlepšie je jesť pravidelne v malých množstvách a niekomu pomáha dať si ráno pred tým než vstaneš piškót a čaj, v každom prípade sa poraď s lekárkou budúci týždeň ak to dovtedy neprejde. ak by ťa aj preháňalo môže naozaj ísť o virózu, tak jesť skôr len suché veci a piť veľa tekutín aby si sa nedehydrovala.. držím palčeky 😘

kostrmenka
autor
•
12. okt 2017

@danyb dakujem za radu

karmela
•
12. okt 2017

@kostrmenka to bude skôr tehotenstvom treba papať piť aj keď pomenej ale treba..V lekárni sú lizatka pre tehotne proti nevoľnosti roxove mne to pomohlo a zvracala som potom len 1-2x denne 🙈😃 keby to neustalo treba povedať dr zase nieje dobre keď vyvrátis všetko čo spapas

kellypiu
•
12. okt 2017

moze to byt ozaj vselico, no ak by sa to za par dni nepominulo, tak treba ist k lekarke. aspon ja by som teda neckala. ale mala by si sa ted naucit aspon po troske dzobkat, nech mas stale nieco v zaludku

sandrahi
•
12. okt 2017

no tam velak pravdepodobnost, ze je to z toho, ze si tehotna. pi co najviac cistej vody a papaj len to na co mas chut, nenut sa do nicoho

kostrmenka
autor
•
12. okt 2017

Ahojte,dakujem vam za rady....ale uz som bola zúfalá este nikdy.mi tak nebolo zlé,pekny dnik vam.prajem