icon

Pozitívny test, ale doktor tvrdí, že nejde o tehotenstvo?

alex1999
15. feb 2024

Zdravím,mám na vás takú zvláštnu otázku. Budem rada ak nájdem medzi vami niekoho s podobnou skúsenosťou. Poslednú menštruáciu som mala 21.1 a kedze mi mešká tak som si urobila tehotenský test,ktorý vyšiel pozitívne. No keď som išla ku svojej gyn. tak mi povedala že na tehotenstvo to nevyzerá a pichla mi vyvolavacku. Nijak mi to nevysvetlila.
Vopred ďakujem za odpovede. Som z toho trochu vykolajena

Strana
z2
colsami
15. feb 2024

Brala Ti krv na hcg?

Ak si isla hned po pozitivnom teste a robila Ti iba USG, nema sancu tam nic vidiet. Treba pockat.

A "vyvolavacka" Ti neuskodi, ak je to tehotenstvo.

alex1999
autor
15. feb 2024

@colsami HCG mi nebrala. Tehotenský test som si urobila po vyše dvoch týždňov od meškania a na vyšetrenie som išla po týždni po robeni testu. Tehotenstvo vylucila bez odberu krvy 🤔

lilianka28
15. feb 2024

Vyvolávačka, ak si tehotná ti neublíži.
Ja len nechápem, prečo teraz väčšina žien chodí tak skoro ku gynekológovi. Potom zbytočne stresujete.

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
monsterablue
Autor odpoveď zmazal
alex1999
autor
15. feb 2024

@monsterablue podľa tohto kalendára mi chodí ako hodinky

majamat
15. feb 2024

ako vyzeral pozitivny test?
bol jasne pozitivny?

alex1999
autor
15. feb 2024

@monsterablue Robila aj sono plus vysetrenie "zo spodu" a vraj ziadnu zmenu nevidí vraj 100% tehotná nie som. Urobila mi len vyter na rakovinu krčka maternice samozrejme s kacicou

alex1999
autor
15. feb 2024

@majamat Áno boli jasne viditeľné dve ciarky žiaden duch

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
iwanna
15. feb 2024

Ďalšiu menštruáciu by si mala dostať až 21 februára. Dnes je 15teho. Zrejme si si v kalendári neodklikla že si toho 21.1. aj skutočne dostala. Alebo mala otázka znieť, že 21.1. som mala dostať menštruáciu a doteraz som ju nedostala??

banderaska29
15. feb 2024

počkaj to mi vôbec nevychádza. ak máš 28-30 dňový cyklus tak menštruáciu by si ešte len mala mať. tak ako že ti meškajú 2 týždne ?

magic08
15. feb 2024

pozitivny tehotensky test zvykne byt aj pri cyste. a mne tiez nevychadza ten vypocet tvoj

reanda
15. feb 2024

mozno poslednu menstruaciu MALA MAT 21 januara, ale nemala, lebo jej teda tri tyzdne meska

reanda
15. feb 2024

to ti doktorka len tak pichne vyvolavacku, ani to s tebou nekonzultuje?

anjelicek26
15. feb 2024

To si sa neohradila proti vyvolavacke? Ma picne zeny vazne, otvorte usta, ked sa vam nieco nezda :( Ked ti meska tri tyzdne, malo by byt babo vidno, ale moze byt uchytene bohuzial aj mimo maternice, pozerala to poriadne? Ja by som sla po druhy nazor k inemu lekarovi + krv zobrat

renata1405
15. feb 2024

Ak si mala poslednu menstruaciu 21.1 tak dalsiu dostanes teraz v nedelu takze ak si aj nahodou tehotna tak to na sone este nemohla vidiet a vyvolavacku naco kedze ti ani nemeska co to mas za doktorku???

mojvlk
15. feb 2024

@alex1999 ak si mala poslednú ms 21.1. tak asi ťažko ti dva týždne mešká? Nemala som ju vtedy skôr dostať?

domka222
15. feb 2024

Počkaj, to myslíš minulý rok? Lebo výpočty vôbec nesedia

mantilka
15. feb 2024

@alex1999 Mohla si otehotnieť neskôr. Aj mne doktor povedal, že nič nevidí po pozitívnom teste a meškalo mi. Pichol vyvolávacku a o týždeň už bolo vidno. Vyvolávacku vraj posilní keď je trhu.

81anina
Autor odpoveď zmazal
gabrielamodrykonik
15. feb 2024

@alex1999 to co je toto? To vy ste si nechali pichnut vyvolavacku, bez toho, aby vam vzala aspon krv na hcg, napriek tomu, ze test vam ukazal pozitivitu? Tak na tehotenstvo to podla nej nevyzera, takze si ani ista nebola? A na co to vyzera teda? A preco ste sa jej nic nespytali? Mozno ste prisli kvoli nej o dieta. Zasnem.

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
alex1999
autor
16. feb 2024

@gabrielamodrykonik Prepáčte ale vyvolavacka naopak ak je žena tehotná tak to tehotenstvo len posilní. Z jednej vyvolavacky mám už doma skoro dvojročnú dcérku

alex1999
autor
16. feb 2024

Ženy ospravedlňujem sa za mylnú informáciu.. takže posledná menštruácia bola 21.decembra minulý rok nie januar. Zle som si to pozrela

alex1999
autor
16. feb 2024

@reanda Áno. Zle som sa vyjadrila

isadoraisa
16. feb 2024

@gabrielamodrykonik ty si riadna hysterka

nivea777
16. feb 2024

@alex1999 ak bola posledná MS 21.12.2023, mala by si byť už v 9.týždni a to by malo biť srdiečko čiže dr by mala určite niečo vidieť. Mohla byť aj posunutá ovulácia,ale keď predpokladáme,že už 2 týždne máš pozitívny test, oplodnenie mohlo prebehnúť 2+2 týždne dozadu a to by tiež už mohlo byť vidieť ,ale nie je to také stratené.

alex1999
autor
16. feb 2024

@nivea777 Áno len mi je zvláštne ,že lekárka ani pri vysetreni tehotenstvo nezacitila. Vyšetrovala má hmatom. A vraj tehotenstvo vylucuje

majamat
16. feb 2024

@alex1999 ved toi bude asi tym, ze o tehu nejde. je to vlemi dlho. ak sa ovulka posunie na koniec cyklu a teda teraz by si mala byt v 9tt, no to znamena, ze ovulka
nie je po ukonceni 2tt, ale niekedy o 2t neskor, cize po ukonceni 4tt. to by si realne musela byt teraz od oplodnenia minimalne 5t. dr videia tehu uz 4t a vynimocne uz 3t po oplodneni.

Strana
z2