icon

Pozitívny test, ale doktor tvrdí, že nejde o tehotenstvo?

alex1999
15. feb 2024

Zdravím,mám na vás takú zvláštnu otázku. Budem rada ak nájdem medzi vami niekoho s podobnou skúsenosťou. Poslednú menštruáciu som mala 21.1 a kedze mi mešká tak som si urobila tehotenský test,ktorý vyšiel pozitívne. No keď som išla ku svojej gyn. tak mi povedala že na tehotenstvo to nevyzerá a pichla mi vyvolavacku. Nijak mi to nevysvetlila.
Vopred ďakujem za odpovede. Som z toho trochu vykolajena

Strana
z2
nivea777
16. feb 2024

@alex1999 to som ešte nepočula,že hmatom. Mala hneď spraviť sono a tam by videla na isto,či tam niečo je.

majamat
16. feb 2024

urcite to nepasuje na tehu.
jedina moznost je, ez by si mala ovulu a aj cely cyklus natiahnuty nie na bezny pocet dni, ale aj o miekolko tyzdnov neskor, cize tym padom by si ms nemala mat.
to by skor pasovalo. leby si mala jednu ms vynechanu a 2 cykly spojene, resp to by neboli 2 cykly,a le len jeden velmi dlhy.

majamat
16. feb 2024

@nivea777 je to divne, ale zasv minulosti dr vedeli pekne rozozat tehu aj hmatom.
nakrcku nastavaju v tehu viditelne zmeny.

stastnamanzelka
Odpoveď bola odstránená
alex1999
autor
16. feb 2024

@nivea777 Moja pani doktorka ma svoje zauzivane spôsoby vyšetrenie . Má svoj vek a nikdy sa v mojom prípade nemýlila. Len takáto vec sa mi teda naozaj nikdy nestala

alex1999
autor
16. feb 2024

@stastnamanzelka Zatiaľ nie je to len 3 deň od vyvolavacky zatiaľ mám len bolesti v podbrušku

stastnamanzelka
Odpoveď bola odstránená
alex1999
autor
16. feb 2024
alex1999
autor
16. feb 2024

@stastnamanzelka Vlastne mi robila aj vyšetrenie na rakovinu krčka maternice na tie výsledky mám tiež čakať 14 dní

veronika_april
16. feb 2024

@alex1999 milá autorka, hlavu hore. Mne tak doktor na pohotovosti povedal, že tam nič nevidí (mala som bolesti, urobila som si test, bol pozitívny, meškala mi menštruácia). Že ak tam aj niečo je, tak z toho bude potrat.... Chodí už do tretej triedy 🤣 ak ti menštruácia bude meškať 5 týždňov, choď k doktorke a žiadajú vyšetrenie krvi. Držím palce.

Strana
z2