Pozitivny test bol dnes ráno slabší
Ahojky, včera mi vyšiel tehotenský test pozitívny, ale tá čiarka nebola taká silná ako kontrolná tak dnes som spravila ráno zas a tá čiarka bola dokonca slabšia než včera ..pekne ju bolo vidno, žiaden duch, len bola slabšia ..prečo je to tak?
Podľa mňa je rovnaká 🙂 nerob paniku, hcg stúpa kazdých 2-3 dni, tak by som otestovala zajtra / pozajtra 🙂 drzim palce 🙂
Podla mna tiez je rovnaka.
@matulik123456
@zenulkaaa ok, zak ďakujem za odpovede, ráno testnem zas..verím že je všetko v poriadku ♥️👌
Ak by slabla tak skor pojde o biochemicke tehotenstvo. Lepsie by bolo zajst na krv a poznat hodnotu hcg, ev aj viac krat s odstupom 2-3 dni aby sa vedelo ci a ako stupa
Tehotensky test odpoveda na jednu jedinu otazku, ci je HCG v moci. Ci stupa alebo klesa povedat nevie. Moze vyzerat slabsi, a skutocne byt a kludne to moze byt tym, ze si viac pila, ci bola v noci na Wc a moc je menj koncentrovany ako bol vcera...
Ja som mavala poobede a k veceru silnejsiu ciarku ako rano. Ciarky su rovnake podla mna, skus dalsi zajtra rovnakou znackou, zajtra by uz mala byt silnejsia

Neviem či ten rozdiel vidno na foto, ale je to tak