icon

Pozitívny test deň pred menzesom

leuska1991
9. okt 2021

1den pred menzesom,neviem uverit 🙈❤❤❤👶👶👶

Pozitívny test deň pred menzesom
wabi
9. okt 2021

@leuska1991 áno 🙂✊🏼🍀 ja som preto taká nesvoja z toho, lebo ja mám nepravidelný cyklus 29-34 dní. 🙈

noemikatka
9. okt 2021

@leuska1991 vieš asi približne kedy si mala ovu?😊aký deň dc

leuska1991
autor
9. okt 2021

@noemikatka netusim,ale posledny sex som mala 24.9🤣

noemikatka
9. okt 2021

@leuska1991 pohoda 😉🤣🤣

leuska1991
autor
9. okt 2021

@noemikatka takze 15dni ubehlo od posledneho sexu... ale je mozne,ze som otehotnela o den,dva neskor,ktovie🤣🤣🤣

noemikatka
9. okt 2021

@leuska1991 presne ktovie nemuselo hneď vten deň prísť k ovu😉😊 ale držím palce a gratulujem

ankare
9. okt 2021

@leuska1991 gratulujem!

ankare
9. okt 2021

@wabi gratulujem!

wabi
10. okt 2021

Ahojte, tak ja dnes ráno takto. Ale ešte stále sa bojím tešiť ✊🏼🍀

leuska1991
autor
10. okt 2021

@wabi nic neboj,bude vsetko dobre,tesim sa s tebou🥰

luci_ba
10. okt 2021

@wabi 🥳🙏🙏 držím palce nech je dobreee

noemikatka
11. okt 2021

tak baby mne to tento raz nevyšlo aj keď sme sa tak celkom nesnažili príde to keď bude mat😁😄😊

wabi
11. okt 2021

@noemikatka ja som dnes volala za tie výsledky krvi a mala som teda 14DPO hodnotu 54 miu/ml, lenže odvtedy čo mi zobrali krv, testy viac tmavnú a očividne aj ten clearblue nameral vyššiu hodnotu. Sestrička povedala, že je to ešte dosť nízke, že uvidíme v Piatok idem na vyšetrenie, ale dúfam, že testy ukazujú tú správnu cestu :/

miskamicha
11. okt 2021

@wabi nechcem ti tu pisat nic zle...je to ozaj dost nízke ak si ozaj 14 dpo. Ja som mala v auguste cca 17-18 dpo 250 a nakoniec bolo biochemicke... o mesiac na to cca 13dpo 33 a zas biochemicke...a v apríli 14 dpo hodnotu 500...testiky pozit uz cca 9 dpo, som 29tt. Na USG je nieco vidiet od hodnoty hcg 1000 a viac. Dufam ze to bude vsetko v poriadku, silno silno drzim palce a prajem vam to ❤❤ potom daj vediet.

wabi
12. okt 2021

@miskamicha ja som z toho strašne zmätená, lebo keď ja som mala biochemické nikdy som nemala nejakú extra silnú čiarku, ale ms došla do týždňa. Dnes som 37DC a teraz ráno som robila kontrolu, či náhodou neslabne.
Ale tak v Piatok dám vedieť, už by som mala byť múdrejšia.

noemikatka
12. okt 2021

@wabi vyzerá to super a verím že bábätko chce u maminy ostať 😍😇💗

ankare
12. okt 2021

@wabi držíme silno palce!

miskamicha
12. okt 2021

@wabi drzim silno palce...vyzera ze je to na dobrej ceste 😊😊😊Si si ista ze nebola posunuta ovulacia o par dni? Mne pri biochemickom menstruacia meskala 2 tyzdne resp. aj viac..ale ciarka mi slabla tak som vedela ze je zle. Budem drzat palce!

wabi
12. okt 2021

@miskamicha No ovuláciu som mala s najväčšou istotou 24, alebo 25. (hlien, znaky tela, atď.) Neskôr ako 25 isto nie, pretože 26 nastalo obdobie úplného sucha. 😅

miskamicha
12. okt 2021

@wabi no ovu je vacsinou v den ked hlien vymizne 🙂 plodny hlien je par dni pred ovu😊

wabi
12. okt 2021

@miskamicha och, žeby som o niečo múdrejšia? 😅😱 Ďakujem! 🙂 Milión vecí naštudovaných, ale všade inak. 💁🏽‍♀️ Tak potom to asi nebude málo na ten dátum. 🙂

miskamicha
12. okt 2021

@wabi zrejme nie...nemusela si byt 14 dpo ale 11 dpo a to by aj celkom sedelo 🙂 ja som mala ovu kedy ako...s rozdielom aj 3- 4 dni. Chodila som na folikulometriu a v aprili ked som otehotnela somnuz na 13.-14.den plodny hlien nemala. Velmi ti to prajem🥰

wabi
15. okt 2021

@miskamicha Ahoj, tak teda bola som u doktora, zobrali mi opäť krv, na sone nič nevidno iba zvýšenú sliznicu maternice či čo 16mm, povedal, že buď sa neskôr oplodnilo, alebo mimomaternicové. Že nechce ma strašiť, ale že nech počítame so všetkých. Pre istotu mi vypísal aj papiere na urgent, keby som začala krvácať. Podľa poslednej MS by som mala byť 5tt+4 💁🏽‍♀️

miskamicha
15. okt 2021

@wabi mysli pozitivne. Mozno si mala ozaj posunutu ovulaciu. A kedy mas volat ohladom hcg? To by sa malo a 2 dni zdvojnasobovat. Drzim silno palce aby bolo vsetko v poriadku!🙏🙏🙏

wabi
15. okt 2021

@miskamicha môže byť posunutá, tak ako sme sa tu bavili, kedže mám aj nepravidelné cykly. Tým pádom by som dnes bola približne 20DPO. No ak sa zdvojnásobuje od toho Piatku 54 hcg, tak dnes by malo byť +- okolo možno tých 600-700, uvidíme veru. Samozrejme, že až v Pondelok výšledky v Utorok vyšetrenie. 🙈 Ja stále dúfam, že je to len tým posunutím. 🍀

miskamicha
15. okt 2021

@wabi tak taka hodnota je málo aby bolo daco vidno 🙂 az od 1000 resp.1500. Verim aj ja ze je to len posunute. Sprav zajtra test ak mas chut...ciarky by mali byt uz temer rovnako silné☺

wabi
16. okt 2021

@miskamicha Spravila som, nie je to ranný moč, ale predchvíľkou a to mám za sebou kávu, kofolu..Test je 20tkový.

miskamicha
16. okt 2021

@wabi ja si myslim ze je to na dobrej ceste 🙂 a kedze cyklus je nepravidelny tak ovulacia bola posunuta 😊

leuska1991
autor
16. okt 2021

@wabi urcite bude vsetko v poriadku🥰

wabi
18. okt 2021

@leuska1991
@miskamicha
Dievčatá volala som dnes za výsledky krvi, sestrička že krásne to stúplo na 1921, lenže to je krv z Piatka a tým pádom mal v Piatok čosi vidieť nie? 😂🤦🏽‍♀️ Ach bože, no zas zajtra budem o niečo múdrejšia.