Pozitívny test po dojčení
Zdravim chcem sa s vami o niečo podeliť a zároveň poradiť od 19 do 23 som mala menzes ale meškal mi totižto menzes som dostala mesiac pred tím prvý lebo kojim takže rok som po pôrode nemala menzes ale teraz po menštruácii som si spravila test a vyšiel mi taký zvláštny tak na ďalší deň som si spravila čiže dnes digital dúfajúc že tam nič nebude a čuduj sa svete visiel mi pozitívny neviem môže sa to mýliť prosím poraďte 🤦

@pepuka2025 smer gynekológ. On ti odpovie 😉
@pepuka2025 si tehotná alebo si bola tehotná proste test neukáže čiarku pokiaľ tehotná nie si alebo si v blízkom obdobi nebola
@pepuka2025 ak ti test hovorí že si tehotna, myslíš že my sme lepšie ako test?
Chránis sa?
@zmrzlinka2021 chcela som vedieť či niektorá má stimto skúsenosť lebo som fakt stoho vykolajena
Tak s manželom si dávame pozor ani sa proste nič také nestalo tak preto som v šoku
@zmrzlinka2021 chcela som vedieť či niektorá má stimto skúsenosť lebo som fakt stoho vykolajena
Tak s manželom si dávame pozor ani sa proste nič také nestalo tak preto som v šoku
@pepuka2025 dávame pozor - sexujeme bez ochrany? Áno si tehotná.
@januska12323 aj napriek tomu že som mala normálny menzes ?
@pepuka2025 no už inak ako tak že pôjdeš k dr na odber krvi na to neprídeš. Ale test ukazuje že si tehotná. Možno sa tehotenstvo ani neudržalo keď si krvácala. Ale to mi nemáme odkiaľ vedieť
@januska12323 "davame pozor" pocitam, ze je "oblubena prerusovana suloz"... s ucinnostou ako modlitba 🙂 🙂... "vraj vytiahol vcas"
Ahoj, mne sa pár mesiacov dozadu stalo že mi digi ukazoval 1-2 ale zvyšné papierikové testy boli negatívne, dokonca som bola hneď na druhý deň na krv a HCG mi vyšlo <2.00 alebo koľko takže vlastne nič. Čiže pochybujem že šlo o biochemické lebo vtedy som brala aj antikoncepciu.
Takže môže sa stat že digi proste občas ukáže zle
Ahoj, mne sa pár mesiacov dozadu stalo že mi digi ukazoval 1-2 ale zvyšné papierikové testy boli negatívne, dokonca som bola hneď na druhý deň na krv a HCG mi vyšlo <2.00 alebo koľko takže vlastne nič. Čiže pochybujem že šlo o biochemické lebo vtedy som brala aj antikoncepciu.
Takže môže sa stat že digi proste občas ukáže zle
@anonym_9214d2 akurát som si spravila dneska ďalší test a bol negatívny tak asi to nič teda neznamená ešte počkám a uvidí sa ale ďakujem za odpoveď
@pepuka2025 nakoniec som nebola bola to len cysta a tá vraj vylučuje hcg ako pri tehotenstve bola som aj na odber

@pepuka2025 ak ti test hovorí že si tehotna, myslíš že my sme lepšie ako test?
Chránis sa?