icon

Pozitívny test po menštruácii

15. aug 2023

Ahojte, 12.8. som mala dostať menštruáciu, prišla 10.8. (Aspoň som si myslela) prvý deň normálne krvacanie zvyšné 2 dni už slabucke, ani tampón by som nepotrebovala. Po MS sa mi objavila neskutočná nádcha a akné - rovnako ako pri prvom tehotenstve, tak som si kúpila test. Dnes je to druhý deň čo testujem. Neviem čo si o tom myslieť vôbec. Už som písala dr 🙂

Pozitívny test po menštruáciiPozitívny test po menštruácii
Strana
z2
autor
18. aug 2023

@snugglingduckling ahoj, zatiaľ to vyzerá dobre 🙏🏻 hcg bolo pozitívne, v utorok idem na kontrolný odber, krvácanie ani špinenie som už viac nemala, ani žiadne bolesti ani ťažkosti, takže verím, že to bude ok ☺️

snugglingduckling
18. aug 2023

Juhuuuuu, velmi sa s tebou tesim ❤❤❤❤ ti vravim matematiku neoklames 😀

autor
18. aug 2023

@snugglingduckling už si skutočne myslím aj ja, že som mala ovulaciu posunutú a možno som MS nemala dostať ani v sobotu ako som si myslela, alw neskôr. Každopádne vidím, že testy krásne tmavnu 😍 tak len dúfať, že to bude v utorok ok… sú to stresy, ale to vydržíme už 😁

autor
18. aug 2023

@snugglingduckling neviem čo mi to vôbec napadlo zobrať si do hlavy mimomaternicove, asi to krvacanie ma vystrašilo

snugglingduckling
18. aug 2023

Ja ti uplne rozumime... ja mam tiez potvrdene hcg a cakam na sono... a tiez sa toho bojim aby to nebolo mmt aj ked viem ze my hcg stupalo pekne... ale to su proste normalne stresy... mame to vsetky ... treba sa snazit to vytesnovat

autor
18. aug 2023

@snugglingduckling ja som hlavne 6m po pôrode🤯🤦🏻‍♀️ to ešte bude záhul 😃 držím palce aj tebe! 🩷 dobre nám to dopadne, pri prvej som sa stresovala celých 9 mesiacov, furt som si niečo našla :DD

snugglingduckling
19. aug 2023

:D tak to budete mať doma riadne veselo :D ale neboj však nejako to zvládnete 🙂

autor
22. aug 2023

@snugglingduckling
@ysseba
@majamat
@petra92

Tak ženy, minulý štvrtok HCG 131, dnes 1300 a na sone malé zrnko 🩷 poučenie do budúcna? Netreba sa hneď stresovať a robiť unáhlené závery

petra92
22. aug 2023

Zo ❤️gratulujem, hodne zdravíčka 😊 s tým stresovanim plne súhlasím 👌

autor
22. aug 2023

@petra92 hlavne netreba citat asi každú blbosť, lebo 100 žien, 100 príbehov a 100 skúsenosti

majamat
22. aug 2023

super, gratulujem a drzte sa ❤

ysseba
22. aug 2023

Jeeeejo, velmi gratulujem a prajem vsetko dobre 😉

snugglingduckling
22. aug 2023

❤ velmi sa s tebou teším

snugglingduckling
8. sep 2023

no ako? 😊😊 zvedava som 🙈

autor
8. sep 2023

@snugglingduckling ahoooj, mala som v 6tt dve veľké krvácania s ktorými som bola na pohotovosti dve noci po sebe, ale babo to zvládlo 🫶🏻 dnes začínam 9tt a všetko je v poriadku, babo velkostne zodpovedá, srdiečko bije, v maternici už nemám ani náznak krvi 🩷 ale musím užívať utrogestan.

Ty ako?☺️

snugglingduckling
8. sep 2023

fuuu, tak to si mala riadnu dávku adrenalínu - ale som rada že to dobre dopadlo a bojujete ďalej spolu 🙂

ja som mala 6+1 potvrdené srdiečko ❤... v pondelok idem na sono mala by som byť vtedy 8+1 podla menštruácie, 8+4 podla vkladu tak uvidíme ako to bude rátať moja doktorka 🙏 trošku tŕpnem lebo nemám snáď žiadne príznaky ale verím že všetko dobre dopadne

autor
8. sep 2023

@snugglingduckling to sme mali teda, do toho malinka je ešte veľmi mala a nemohla som sa o ňu týždeň starat, iba som ležala a priateľ mi ju na kojenie prikladal, takze aj on na nervy, ale už fungujem na 100% ☺️ ja nemám poriadne tiež žiadne príznaky 🤦🏻‍♀️ akože kde tu mi príde trosku nevoľno, ale nič hrozné, unavená som, ale mám dni kedy by som ani nepovedala, že som tehotná. Tiež sa viem sama vystresovať občas 😁 neboj dobre bude, daj mi potom vedieť budem držať prsty 🩷 ja idem v stredu, snáď bude všetko ok

janica_
8. sep 2023

Ahoj, ja som akurat v stadiu rovnakych slabych ciarok ako si pridavala na prvej foto a cakam co z toho bude 🙈

autor
8. sep 2023

@janica_ ja som testovala asi veľmi skoro (ovu bola pravdepodobne posunutá), čiarky mi obden vždy silneli, treba veriť ☺️

janica_
8. sep 2023

Ja vobec neviem ci je velmi skoro na testovanie. Som po kyrete (nepotratila som), ale nemala by som byt tehotna este dva cykly, prvy meskal, druhy ani nedosiel a naraz toto. V pondelok volam lekarke ked nepride MS.

autor
13. sep 2023

@snugglingduckling ahoooj no ako? My sme dnes po kontrole, všetko ok, doktor sa vyjadril, že nejde o žiadny hroziaci potrat ale normálnu zdravú graviditu, tak ešte 4 týždne vydržať, nech sa prehupnem do druhého trimestra 🤞🏻

snugglingduckling
14. sep 2023

Ahooooj, no napokon som mala sono až dnes - všetko dobre dopadlo som 8+6... malé sa hýbalo, srdiečo blikalo ... neksutočný pocit ❤

Strana
z2