icon

Pozitívny test pred menštruáciou

teduazemer
24. máj 2025

Baby myslíte,že je to pozitívne? Alebo si mám odložiť nádeje do šuflíka?😒Mám dva dni pred MS ..test som si spravila včera lebo som stale mala zimnicu a bolo mi proste divne,nie tak ako bežne býva pred MS.Z prvého testu fotku nemám,čiarka bola badateľná iba voľnym okom na dennom svetle a dnes ráno takto.Mali ste to tak niektorá pred MS a boli ste tehu?Ďakujem za Vaše názory a skúsenosti o ktoré sa podelíte😀

Pozitívny test pred menštruáciouPozitívny test pred menštruáciou
Strana
z2
matusa_153
26. máj 2025
@teduazemer

@matusa_153
@nev80 Pravda! Ani ja niesom tehu..Dnes došla mrcha ale boľavá ako dávno nie💔😭

@teduazemer tak to má mrzí, snáď nabudúce vyjde. Tiež som mala pred dvomi dňami riadne boľavú mrchu 😀

bambieblue
26. máj 2025

@teduazemer nič z toho nebude .mamatest je v poslednej dobe naprd test robí falošných duchov. Presne ja som tak mala dokonca silnejšiu3 čiarku a druhý test negatívny a ms došla ako hodinky. A veľa báb potvrdili ze je nanič

lucuass
31. máj 2025

Ahojte mne mešká 1 deň ms , robila som si test kde bol duch (pepino) tak na základe toho že vraj duchuju falošné tak som si urobila digitálny clear (25mIU) a in tíme test ale tie boli už negatívne , ms zatiaľ neprišla som 16dpo. Čo myslíte mám to už zabodkovat a čakať ms ?

majamat
31. máj 2025
@lucuass

Ahojte mne mešká 1 deň ms , robila som si test kde bol duch (pepino) tak na základe toho že vraj duchuju falošné tak som si urobila digitálny clear (25mIU) a in tíme test ale tie boli už negatívne , ms zatiaľ neprišla som 16dpo. Čo myslíte mám to už zabodkovat a čakať ms ?

@lucuass 16dpo uz by mali byt kokajnice.

Strana
z2